Christoph Daum'dan Stefan Kuntz hakkında açıklama!

Tecrübeli teknik direktör Christoph Daum, Stefan Kuntz'un A Milli Futbol Takımımızın başına geçmesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Christoph Daum'dan Stefan Kuntz hakkında açıklama!
Christoph Daum'dan Stefan Kuntz hakkında açıklama!
GİRİŞ 10.10.2021 13:40 GÜNCELLEME 10.10.2021 14:08
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türkiye'de uzun yıllar görev yapmış tecrübeli Alman teknik adam Christoph Daum, Stefan Kuntz'un A Milli Futbol Takımımızın yeni teknik direktörü olması ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Alman basınında Bild'e açıklamalarda bulunan Daum, Kuntz ile göreve gelmeden önce konuştuğunu belirterek, Kuntz'a bu yeni görevinin tam bir intihar görevi olduğunu ilettiğini dile getirdi:

"Kuntz ile göreve gelmeden önce konuştum. Bunun tam bir intihar görevi olduğunu söyledim."

Alman teknik adam daha sonra ise sözlerine, "Ona Türk Milli Takımı'na değil bir kulüp takımından gelen teklifi kabul etmesini söylerdim" ifadelerini ekledi.

YORUMLAR 12
  • Poyrazim59 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Daum siz ekmelligini tadini çıkar aag sola laf yetistirmeyin lütfen sizin geçmişinde beyaz haliniz bir haliniz var idi .. Ve alman yargilarinda dosyalarınızı kabarik.. onun icin oturun oturduğunuz yerde. Sesiniz cikmazin
    Cevapla
  • Kıtlık-Krizi* 2 yıl önce Şikayet Et
    Başarının formülü ve reçetesi belli Türkiye Futbol Fedarasyonunda köklü bir değişime gitmeli.Yönetime gelecek adam futbolu iyi anlayan,tarafsız ve en önemlisi işadamı olmamalı zaten kulüpler var ne diye fedarasyon Başkanı olurlar anlamış değilim parayı saçmaktan başka bir işe yaradıkları yok.Fatih Terim yada Şenol Güneş bu köklü değişimin ilk başkanları olabilirler ikiside Türk futboluna tarihi başarıları ve emekleri inkar edilemez.
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    son cümleye kadar iyiydi ama son cümle bitirdi beni. dinozorlardan ebediyen kurtulmamız gerekiyor.
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    o brezilyalı milli formayı giydiği gün herşey bitti sorumlusuda by terimdir..10 sene dahada düzelmez milli takım
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    futbolcular arasinda sorunlar var. Herkes Burak a kiziyor ama sahada en cok savasan bence Burak. Hakan yok ortalikta. Böyle orta sahasiz biz Cebelitariki bile zor yeneriz. Yine döndünk 20 yil evvelki futbola.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    teknik direktorle olacak is degil psikolojik tedavi lazim rakip takim korkusundan paslasamiyorlar karşılarında takım olmadan oynatın aşama aşama karşı takım oyuna girsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle