Berat Özdemir'e sorulan soru tepki çekti!

Türkiye dün Norveç'le 1-1 berabere kalarak Dünya Kupası şansını zora soktu. Karşılaşmanın ardından bir muhabirin milli futbolcu Berat Özdemir'e sorduğu soru, sosyal medyada tepki çekti.

GİRİŞ 09.10.2021 19:19 GÜNCELLEME 09.10.2021 19:21
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 7. maçında Türkiye, sahasında Norveç'le 1-1 berabere kaldı. Büyük bir fırsatı tepen milliler Dünya Kupası'na katılma şansını mucizelere bıraktı. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından ilk kez milli formayla sahaya çıkan futbolcu Berat Özdemir'e bir muhabirin sorduğu soru tepki çekti.

"SANKİ BİRAZ ACEMİCE DURAN HALLER VARDI"

Bir muhabir genç futbolcuya, "Bazı toplarda hakimiyetinde sanki biraz acemice duran haller vardı. Heyecan mı yoksa başka bir sebebi var mı?" diye sordu. Berat ise soruya, "Sadece heyecan. Yıllardır hayalini kurduğum formayı temsil etmeye çalıştım. Elbette ayaklarım titredi biraz. Daha iyi olacak" şeklinde cevap verdi.

Bu soru sosyal medyada büyük tepki çekerken muhabire, "Kibirli ve küstah" yakıştırmaları yapıldı.

YORUMLAR 37
  • erol 2 yıl önce Şikayet Et
    gördüğünüz gibi çete çok güçlü.bitikgene bile avrupada var hakemliği yaptırıyorlar.tff ellerinde,basında, böyle ensest çarpık bir soru sorabilecek güçteler.
    Cevapla
  • erol 2 yıl önce Şikayet Et
    takımın en iyisiydi,ilk maçına rağmen. çabuk oynamak uğruna 2 pas hatası yaptı.mükemmel uzun toplar yaptı,çok sayıda top çalarak rakibi felç etti.net golü önledi,golü Berat sayesinde attık.
    Cevapla
  • Ercisli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu berat sırf trabzonun topçusu diye oynadı. Trabzonuda yıkan bu. Bu üçüncü lig futbolcusunda nasıl bi torpil var anlamış değilim.
    Cevapla
  • Cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Niye ki tepki çeksin...ifade, basın özgürlüğü var ya memlekette... Her bir şeyi sorar da yazar da... yoksa bu özgürlük sadece terörist savunucularına mı ait ..
    Cevapla
  • propecia 2 yıl önce Şikayet Et
    macin en iyisi beratti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle