Caner Erkin'den 0 şut, 0 isabetli orta!

A Milli Takım, Norveç ile 1-1 berabere kalarak Dünya Kupası'na katılma şansını iyice zora soktu. Maçta birçok oyuncunun performansı eleştiri alırken 3 maç sonra kadroya dönen Caner Erkin de eleştirilerden nasibini aldı.

Caner Erkin'den 0 şut, 0 isabetli orta!
Caner Erkin'den 0 şut, 0 isabetli orta!
GİRİŞ 09.10.2021 11:31 GÜNCELLEME 09.10.2021 18:21
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımız dün Türkiye’nin Norveç’i konuk ettiği karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Caner Erkin, 3 maçlık aranın ardından milli takıma davet edildi. 

Son olarak Letonya ile 3-3 berabere kalınan mücadelede görev yapan tecrübeli sol bek; Karadağ, Cebelitarık ve Hollanda maçlarında ise aday kadroya çağrılmamıştı. Caner Erkin, 3 maçlık aranın ardından milli maçta görev yaptı.

Mücadelede kendisinden çok şey beklenen isimlerden olan Caner Erkin, A Milli Takım 'a istenen katkıyı veremedi. Caner Erkin dün akşam 0 şut, 0 isabetli orta, 0 hava topu, 0 şut engelleme ile Norveç maçını tamamladı. A Milli Takımımız, Norveç karşısında 19 orta yaptı ancak isabet sağlayamazken bu isabetsiz ortalardan 7 tanesi Caner Erkin'den geldi.

A Milli Takımımız, gruptan çıkma şansımızın devam etmesi açısından son derece kritik olan maçta Pazartesi günü Letonya karşısına çıkacak. (Milliyet)

YORUMLAR 29
  • B.deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli takimimizda Ruh yok gayret yok laf çok poz çok, iş yok Çare: Ölümüne mücadele, o da bunlarda yok, Bu kadar yok içinde galibiyette YOKK!! BURAK olmuyor artık bırak, CANER yerin kenar, Zeki ÇELİK,Savunma delik, Y. YAZICI, Halin çok acı,HAKAN, Yok artık sana bakan,OZAN, netice gerçek, görüntün Yalan, MERİH,unuttuk sanma seni, Eskiden parlardın yıldız gibi, imdi yanarsôner samanalevi gibi, KEREM,aşkına divane Keremgibi, CENGİZ, Gerisi ha var ha yok... NOLDU SİZE! KİM NETTİ SİZE, DÖNÜN ARTIK KENDİ ÖZÜNÜZE, YA OLUN OLDURUN, YA HAKK YOLDA ÖLÜMÜNE, YAKIŞMAZ TÜRK OGLU TÜRK'ÜN EVLADINA BU NETİCE,
    Cevapla
  • Osman Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Caner Erkin'i hayatından bezmiş bir hali var. Bu adamın milli takımda ne işi var arkadaş?
    Cevapla
  • Konyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hep diyorum bu Hakan la milli takım hep bir eksik
    Cevapla
  • Türkiye cumhur 2 yıl önce Şikayet Et
    üç beş atağa kalktık hepsindede Caner vardı caner o yaşına rağmen takımın en iyisiydi en kötüsü de hakan dı aldığı milyon dolarları haketmiyor
    Cevapla
  • Halim Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Caner çok iyi koştu. Çok iyi asist yapar demedik ki. Çok iyi koşar. Adam da koştu işte. Ama işte futbolda atılan gole puan veriyorlar. Gol şartı olmasaydı iyiydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle