Burak Yılmaz: Bunun zamanı şimdi değil

A Milli Takım kaptanlarından Burak Yılmaz, Norveç maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz: Bunun zamanı şimdi değil
Burak Yılmaz: Bunun zamanı şimdi değil
GİRİŞ 07.10.2021 16:56 GÜNCELLEME 07.10.2021 20:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

A Milli Takım kaptanlarından Burak Yılmaz, yarın Norveç'le oynayacakları karşılaşma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Burak Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Norveç maçına konsantre olmuş durumdayız"

"Yarınki Norveç maçına tam konsantre olmuş durumdayız. Biletlerin de hepsi satılmış. Taraftarlarımıza buradan da teşekkürler etmek istiyorum. Destekleri çok önemli. Takımdaki hava iyi. Yarın bir bütün olup Norveç'i mağlup edeceğimizi düşünüyorum."

"Yeni bir hava, yeni bir ortam, yeni hoca"

"Herhangi bir puan kaybına tahammülümüz yok. Galibiyete konsantre olmuş durumdayız. Yeni bir hava, yeni bir ortam, yeni hocamız... Hocamıza her şekilde destek olmak zorundayız."

"Futbolda ağabeylik durumuna inanmıyorum"

"Arkadaşlarımız çok genç. Ama aynı zamanda tecrübeliler de. Çok fazla desteğe ihtiyaçlarının olduğunu düşünmüyorum. Futbolda ağabeylik durumuna pek inanmıyorum. Gerekli konuşmaları elbette yapıyorum. İki tarafın da birbirinden öğreneceği şeyler var."

"Radikal değişiklikler yapması kısa sürede zor"

"Hocamızla 3 gündür beraberiz. Saha içinde radikal değişiklikler yapması bu kısa sürede zor tabi. Ama küçük dokunuşlar yapacaktır. Hocamıza zaman tanımak ve ona destek olmak gerekiyor. Yarınki maçta gerekli etkiyi yaratacaktır diye düşünüyorum."

"Geçmişi konuşmanın zamanı değil"

"Geçmişi konuşmak şu an iç yararlı olmayacaktır. Sizinle başka zaman geçmişi konuşmaya hazırım. Ama bunun zamanı şimdi değil."

"Takım üzerinde baskı yok"

"Baskı futbolcuyu ayakta tutan, diri tutan bir şeydir. Ama bunun yanında stresten ve internetten uzak kalmaya çalışıyoruz. Takım üzerinde baskı yok ama diri olmamız için baskı olmalı."

YORUMLAR 4
  • Yörük 2 yıl önce Şikayet Et
    Resmen çöp
    Cevapla
  • Saadettin PEKER 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam bitmiş. Bundan birşey beklenmez, milli takımdanda bizi soğutmayın. Kerem, Muhammed ve diğerlerine yol açmıyor yazıktır.
    Cevapla
  • Canca53 2 yıl önce Şikayet Et
    Halen sen konuşuyorsan yazik bizlere duşmedin milli takim yakasindan
    Cevapla
  • Kacarova 2 yıl önce Şikayet Et
    Gidin rezil olup geri gelin,sizin ancak 40 yılda bir kere iyi iş yaparsıniz sonra fossss havanızı indirirler,bir futbol zevkimiz vardı onuda sayenizde nefrete dönüştü,sizler masa topu futbolcusunuz çünkü kondisyonunuz yok
    Cevapla