Ferdi Kadıoğlu tehlikesi! Harekete geçtiler...

Hollanda Futbol Federasyonu, Ay-yıldızlı formayı giymeye göz kırpan Ferdi Kadıoğlu'nu Hollanda Milli Takımı'na kazandırmak için harekete geçti.

Ferdi Kadıoğlu tehlikesi! Harekete geçtiler...
Ferdi Kadıoğlu tehlikesi! Harekete geçtiler...
GİRİŞ 06.10.2021 14:22 GÜNCELLEME 06.10.2021 15:08
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

   
Haber 7 Spor Servisi

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun ortaya koyduğu performans, genç oyuncunun hangi milli takımı seçeceği konusunu yeniden gündeme getirdi. 

Daha önce Kanada Milli Takımı'ndan gelen teklifi reddeden Ferdi Kadıoğlu, Şenol Güneş döneminde yapılan teklife ise "Düşünmek istiyorum" şeklinde yanıt vermişti. 

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un "Ferdi Kadıoğlu'nun hangi milli takımı seçeceğine karar vermesi gerekiyor. Daha sonrasında kendisinin Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunması lazım." sözleri üzerine başarılı futbolcunun babası Feyzullah Kadıoğlu, Ferdi'nin TC kimlik kartını paylaşarak, "Ferdi'nin TC kimlik kartı. Gerisini size bırakıyorum TFF." ifadelerini kullandı.

Yaşanan bu gelişmeler Ferdi Kadıoğlu ve ailesinin tercihinin Türkiye Milli Takımı'ndan yana olduğu şeklinde yorumlandı.

Van Gaal yakından takip ediyor, Hollanda Futbol Federasyonu harekete geçti!

Son günlerde Ferdi Kadıoğlu'yla ilgili yaşanan gelişmelerin ardından Hollanda Futbol Federasyonu, genç futbolcunun milli takım tercihini Hollanda'dan yana yapması için harekete geçti.

Ferdi Kadıoğlu'nun yakın çevresiyle iletişime geçen federasyon yetkililerinin, Ferdi'nin Hollanda Milli Takımı'nı seçmesinin kariyeri açısından daha iyi olacağını söylediği öğrenildi. 

Süper Lig'de dikkat çeken bir performans sergileyen Ferdi Kadıoğlu, Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal tarafından da yakından takip ediliyor. 

YORUMLAR 40
  • Tespit 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş ne şişirdiniz be,sıradan bir oyuncu işte
    Cevapla
  • Tespitt 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin tespitinde sıradan,yazmak için yazmışın birader.
    Cevapla
  • Vahvah@ 2 yıl önce Şikayet Et
    Tefefe kökten lâv edilmeli... fetö nün çürüttüğü bu kurum ıslah olmaz. Sıfırdan yeniden yapılanmayı devlet gözetiminde ayıklamalar ile baronlardan karayelden kodamanlardan kurtulunmalı.
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    son günlerde bu arkadaş için bir parlatma operasyonu var bakalım, sonu nereye gidecek göreceğiz. fenere geleli 3-4 sene oldu ama daha bir esprisini göremedik.
    Cevapla
  • Bahtsizfenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Onu yetiştiren Hollandayi secsin Çünkü Türkiye de genc oyuncular geluseniyor, yeteti kadar sans bulamiyor . Bu cocukta hep ışık vardi. Onceki teknik direktörler sans vermedi fazla. Necip Uysal Türk Milli Takimini secti ( Kendi ülkesinin ilk milli takim oyuncusu olup tarihe gecme firsati varken) fazla milli takima cagrilmadi. Yunus Malli Turkiye yi secti .Her macta yedek son dakikakalarda bir- iki kez girdi. Sanki sahadakiler cok iyiymis gibi . Yildiray Baştürk u bile daha sonra milli takima turnuvaya cagirmadik. Mesut Ozil bizi secse coktan harcanirdi.
    Cevapla
  • Mrt 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne Türkiyesi yaa. Ülkedeki futbolun hâli ortada. Git kurtar kendini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle