A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu!

A Milli Takımımızın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Norveç ve Letonya'yla oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu.

A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu!
A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu!
GİRİŞ 01.10.2021 19:13 GÜNCELLEME 01.10.2021 23:24
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

 A Milli Takımımızın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz, 8 Ekim'deki Norveç ve 11 Ekim'de deplasmanda oynanacak Letonya maçının aday kadrosunu belirledi.

Eylül ayındaki maç kadrolarından yer alıp A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz tarafından kadroya çağrılmayan isimler şöyle:

Okay Yokuşlu, Enes Ünal, Halil Dervişoğlu, Mert Günok, Efecan Karaca, Abdülkerim Bardakçı, Halil Akbunar, Salih Uçan, Umut Meraş, Alpaslan Öztürk.

Teknik direktör Stefan Kuntz, uzun süredir kadroda yer almayan Caner Erkin, Sinan Bolat ve Serdar Aziz'i de aday kadroya dahil etti.

Berat Özdemir, Berkan Kutlu ve Serdar Dursun ise ilk kez aday kadroya davet edildi.

A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

Kaleciler: Altay Bayındır (Fenerbahçe), Sinan Bolat (Gent), Uğurcan Çakır (Trabzonspor).

Defans: Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür (Sassuolo), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Sassuolo), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Norwich City), Serdar Aziz (Fenerbahçe), Caner Erkin (VavaCars Fatih Karagümrük), Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş).

Orta Saha: Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir (Trabzonspor), Berkan Kutlu (Galatasaray), Cengiz Ünder (Olimpik Marsilya), Hakan Çalhanoğlu (İnter), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Orkun Kökçü (Feyenoord), Ozan Tufan (Watford), Taylan Antalyalı (Galatasaray), Yusuf Yazıcı (Lille).

Forvet: Burak Yılmaz (Lille), Kenan Karaman (Beşiktaş), Serdar Dursun (Fenerbahçe).

YORUMLAR 119
  • Mend 2 yıl önce Şikayet Et
    Hallo Dervisoglu kesin olmali. Üstünde Durmalı bu Kadroda. Hem Birseyler Değişmez. STEFAN bu Kadroyu daha cok genìsletecek ve Gerektiği vakit Esnetik ve Yapılandırma olacak . Şimdiki Ìsimler Bana göre Sadece Stefan icin Bir Kadro . Ve devamı...
    Cevapla
  • Ubeydullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Yine kenan karaman varsa milli takım bitmiştir adam halı saha futbolcusu nasıl profesyönel futbolcu olarak bakılıyor aklım almıyor yazık
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Caner milli takıma halen alınıyorsa dahada bu ülkede futbol izlemem.yuh be yuh.
    Cevapla
  • BordoMavi 2 yıl önce Şikayet Et
    Serdar dursun ne alaka. Adam kac mac oynadi, hangi macini izledin..
    Cevapla
  • akıncı 2 yıl önce Şikayet Et
    memleketin sermayesine yazık, pandemi bitene kadar bu tür faaliyet harcamaları durmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle