Hamit Altıntop açıkladı! "Stefan Kuntz ile..."

TFF, A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için anlaştığı Stefan Kuntz'u açıklamaya hazırlanıyor. Hamit Altıntop, Kuntz görüşmeleri hakkında konuştu.

Hamit Altıntop açıkladı! "Stefan Kuntz ile..."
Hamit Altıntop açıkladı! "Stefan Kuntz ile..."
GİRİŞ 19.09.2021 14:29 GÜNCELLEME 19.09.2021 14:30
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör konusunda çalışmalara başlamış ve Stefan Kuntz isminde karar kılınmıştı. Peki TFF, Stefan Kuntz ismini ne zaman açıklayacak?

Hamit Altıntop'tan Kuntz açıklaması

Almanya U21 Takımı ile 2 kez dünya şampiyonluğu yaşayan Kuntz ile TFF arasında herhangi pürüz bulunmuyor. Bu konuda TFF adına görüşmeleri yapan Hamit Altıntop, "Sözleşme henüz imzalanmadı. Ancak; önümüzdeki birkaç gün içinde Kuntz'u duyurabileceğimizi tahmin ediyorum" diyor. 

Altıntop: "Görüşmeler kusursuz ve çok iyiydi"

Bu arada Hamit Altıntop, Stefan Kuntz ile görüşmeler yaparken aynı zamanda Almanya Futbol Federasyonu ile de temasa geçmişti. Hamit Altıntop bu konuda ise "DFB dahil olmak üzere görüşmelerimiz kusursuz ve çok iyiydi. Adil görüşmeler oldu" ifadesini kullandı.

Kuntz sonrası plana çoktan başladılar

Almanya Futbol Federasyonu ile görüşme yapan Stefan Kuntz'un ayrılığına da oy birliğiyle onay çıkmıştı. Hatta Almanlar, Kuntz'un yerine kimi getireceği konusunda da görüşmeler yaptı.

Stefan Kuntz'un koltuğuna adaylar...

DFB yetkililerinin ilk düşündüğü ismin Meikel Schwönweitz olduğu gündemde. Üst düzey bir DFB yetkilisi Kuntz'un olası halefinin ismini vermek istemedi. Ancak; öne çıkan adaylar arasında Christian Wörns ve U19 koçu Hannes Wolf da bulunuyor.  (Ajansspor)

YORUMLAR 20
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Tff yönetimine yazıklar olsun. Hamit Altıntop senin vizyonuna da hiç yakıştıramadım. Değerli Türk teknik direktörler varken böyle bir karar alınmamalıydı.
    Cevapla
  • Alpi 2 yıl önce Şikayet Et
    Yiyin bakalım!!!!!!
    Cevapla
  • YALNIZ KURT 2 yıl önce Şikayet Et
    Yerli teknik adamların suyu mu çıktı?Yılmaz Vural 50.tane Kuntz eder,nedir bu yabancı hayranlığı?Vural ve yerli teknik adamların ahı sizleri iflah etmez....Vesselam!!!???...
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yerli hocalar taktik bilmiyorlar sistem bilmiyorlar , avrupa futbolunun gerisindeler, bilim ve teknolojiden uzaklar. Süper lig'de başarılı olmak avrupada başarı getirmiyor. euro 2016 fatih terim, euro2020 şenol güneş bunlara çok iyi örnek. u21 hocasıda görevden kovulmalı tolunay kafkas gibiler. Yoksa Kuntzda birşey yapamaz uzun vadede. Kuntz iyi tercih ama alt yapı hocalarıda avrupa kültürü görmüş hocalardan oluşmalı yoksa günü kurtarmaktan öteye gitmez.
    Cevapla
  • Ali rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelen gideni aratacak 4.maçtan sonra yüklü bir tazminat ÖDEMEYE HAZIRLANALIM görünen köy kılavuz istemez.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde ne kuntzlar var ama görecek tff gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle