Almanlar duyurdu! Stefan Kuntz...

Almanya Futbol Federasyonu, U21 Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un Türkiye'de çalışabilmesi için sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.

GİRİŞ 17.09.2021 14:22 GÜNCELLEME 17.09.2021 20:45
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Almanya Futbol Federasyonu, Stefan Kuntz'un, Türkiye A Milli Takımı'nın başına geçmeyi kabul etmesi halinde Almanya U21 Milli Takımı'ndaki sözleşmesinin feshedileceğini açıkladı.

Almanya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada; "Federasyonumuz, Kuntz’un Türkiye ile ilişkisi ve U21 takımımızdaki başarısı nedeniyle teknik adamın yeni kariyer adımını engellemek istemiyor. Kontratın muhtemel olarak erkenden ‘serbest bırakılması’, Alman ve Türk futbolu dostluğunun sembolüdür." ifadelerine yer verildi.


KENAN KOÇAK İDDİASI

Alman Bild gazetesinin iddiasına göre Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcılığı için son olarak Hannover'i çalıştıran Kenan Koçak'a teklif yaptı.

YORUMLAR 71
  • cenk 2 yıl önce Şikayet Et
    her ülkede yabancı tekniktroktor vardır başarılı olsun da kim olur sa olsun
    Cevapla
  • meraci83 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı bir teknik direktörün elinde milli takım kaybettiği ruhunu bulacak ve önüne gelen her takımı dağıtacak!. Hani biz paralarımızı haybeden dağıtmayı iş bilirlik sanıyoruz ya ondan dedim.
    Cevapla
  • kalite 2 yıl önce Şikayet Et
    yorumcu vatandaşlar milli olsun da milli olsun diye tutturmuşlar acaba şu milli teknik direktörlerden kaç tanesi işini doğru dürüst yaptılar da biz istemedik... şu anda milli takımda oynayan futbolcuların ne kadar kaliteli olduğunun farkındalar mı? şu kalitede bir milli takım daha önce gelmedi farkında mısınız ama milli dediğimiz hocalarla maalesef istikrarı yakalayamadık umut vermediler. bırakında tarihin en kaliteli kadrosunu bulmuşken ülkemize faydalı olabilecek hocaları arayalım, yabancı olsalar bile...
    Cevapla
  • .dereköylü. 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen gerçekten Alman bir hocanın, Türkiye Almanya'ya gol attığında ( inşeAllah ) sevinebileceğini düşünebiliyormusun ?
    Cevapla
  • 'vvvvvvv 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye cumhuriyeti için utanç verici bir durum aslında tff istifa etmelidir
    Cevapla
  • Antepli 2 yıl önce Şikayet Et
    Alacaği ucreti de yazsaydiniz gavura verilen para kime verilmiş.Türkiye de askeri ucretli 250 dolara calisiyorken
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle