Christoph Daum'dan Stefan Kuntz'a övgü!

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski Alman teknik direktörü Christoph Daum, A Milli Takım'ın prensipte anlaşmaya vardığı vatandaşı Stefan Kuntz ile ilgili A Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Christoph Daum'dan Stefan Kuntz'a övgü!
Christoph Daum'dan Stefan Kuntz'a övgü!
GİRİŞ 16.09.2021 11:38 GÜNCELLEME 16.09.2021 11:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ve Fenerbahçe 'nin eski Alman teknik direktörü Christoph Daum, A Milli Takım'ın prensipte anlaşmaya vardığı vatandaşı Stefan Kuntz ile ilgili A Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Christoph Daum'un açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"Stefan Kuntz, 2020'de Almanya'da çok iyi bir iş çıkardı. Kendisi Almanya'da ulusal seviyede koçluğa oynayacaktı. Kuntz futbol konusunda bir uzman diyebilirim. Futbolu çok iyi biliyor.

"Burada takımlarına da motivasyon sağlayan birisi. Almanya U21 Takımı Avrupa Şampiyonası'nda en iyi takım değildi. Stefan çok iyi bir motivasyon sağladı. Takım ruhunu oturttu. Türkiye için de bunları öngörebilirim."

Stefan kalitesiyle ortaya çıktı

"Kuntz burada güçlü bir takım oluşturdu. Tabiki de oyuncular burada temel yapı taşları ama Stefan burada kalitesiyle ortaya çıktı ve takımlarına çok katkı sağlayacağını düşünüyorum."

YORUMLAR 4
  • Amcaoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeye yolunacak tavuk gibi görüyorlar.
    Cevapla
  • recep 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelde bu avrupa insanına takdir etme daum meslekdaşına nasıl methiyelerle övüyor dönüp bakıyorum ülkemdeki hocaları değil sanş dilemek kıskanmaktan kendini harap eder
    Cevapla
  • rasim 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Futbol Federasyonu neden yerli antrenör almadı neden euroları Almanya'ya gönderdi Yazık değil mi Türkiye'nin bu paralarına Yılmaz Vural'dan daha mı iyi ki şu gelen antrenör yazıklar olsun Türkiye futbol federasyonu'na
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    birakin artik yilmaz vural muhabettini , kabak tadi verdi
    Cevapla