Fatih Terim'den Milli Takım ve Şenol Güneş açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor ile oynanan maçın ardından basın toplantısında A Milli Takım ve meslektaşı Şenol Güneş hakkında da konuştu.

Fatih Terim'den Milli Takım ve Şenol Güneş açıklaması
Fatih Terim'den Milli Takım ve Şenol Güneş açıklaması
GİRİŞ 12.09.2021 23:25 GÜNCELLEME 12.09.2021 23:25
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor ile oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında A Milli Takım 'dan ayrılan meslektaşı Şenol Güneş'e destek verdi. Terim, "Şenol Güneş, Türk futboluna oldukça hizmet etmiş bir arkadaşımız. İtibarsızlaştırma, yaralama, hiç hoş değil. Bunu hak etmedi. Ne o, ne de arkadaşları. Saygı, sevgi olmalı" yorumunu yaptı. 

'Bu çocuklar bizim'

Fatih Terim ayrıca, "Milli Takım etrafında toplanmalı, moral olmalı, yardımcı olmalıyız. Bu bizim takımımız. Bu çocuklar bizim. 4 maç var daha. Çok şey değişir. Norveç'i burada yenince Play-Off falan bir şeyler yakalayabiliriz. Dünya Kupası'na gidebiliriz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 22
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşıldı sıra Terime geldi...
    Cevapla
  • önder 2 yıl önce Şikayet Et
    futbol bu seviyede sadece kazanmak üzerinedir spor olacaksa amatör kulüplerde var bunlar bu tarihe kadar somut bir başarı elde edemediler lağvedin gitsin hem bu kadar para çarçur olmaz hem de gururumuz her seferinde paramparça olmaz bak örövizyona çıktık hiç üzülmüyoruz
    Cevapla
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Lafla peynir gemisi yürümüyor, ihtiyarlar artik emekli olsunlar baska ihsan eylemez.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Moral günde 8-12 saat çalışıp asgari ücretle çalışan babaların hakkıdır. Milyonlarca lira para alan ama hiçbir işe yaramayan sporcular ya da teknik adamların morala ihtiyacı yok. O kadar para kime verseniz morali uzaya çıkar. Bunlar fazla şımarmış. Adamlara milyonlar ver, birde gönlünü yap.
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim adam mi yok rantmı cok nasil bir şey millet le dalga geçiyor kıt akıllılar millet bu ikisinden biktı başka insan yokmu Türkiye de gençlerin önünü açmak lazım aldik ları para haram olsun zehir zıkkım olsun inşallah fakir fukara hakkı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle