Hamit Altıntop, Löw için Almanya'ya gidiyor!

Şenol Güneş'ten sonra kalan 4 maç için 'yabancı hoca' formülü TFF'de ağır basıyor. Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Almanya'ya çıkarma yapacak.

Hamit Altıntop, Löw için Almanya'ya gidiyor!
Hamit Altıntop, Löw için Almanya'ya gidiyor!
GİRİŞ 11.09.2021 13:58 GÜNCELLEME 11.09.2021 17:33
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Yabancı hoca getirmeyi düşünen TFF'de Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop'a bu konuda önemli görev verildi. Altıntop, önümüzdeki günlerde Almanya'ya gidecek. Joachim Löw ve bazı yabancı teknik adamlarla görüşecek.

1 AY SÜRE VAR

İlk maçın 8 Ekim'de oynanacak olmasını göz önünde bulunduran TFF yönetimi, 1 aylık süreyi kullanarak yabancı bir teknik adamla anlaşmanın planlarını yapıyor.

Ay-Yıldızlılar,2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Norveç ile 8 Ekim'de karşılaşacak.

YORUMLAR 34
  • İsmail Coşkun 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de teknik direktör yok galiba. Eğer bir yabancı getirirseniz, Türk milletine en büyük hakareti yapmış olursunuz. Yabancı teknik direktörün ülkemize katacağı ne ise; Yılmaz Vural'ın ondan daha fazla bir şeyler katacağı kesindir. Lütfen, genç de olsa bir Türk teknik direktörle anlaşın, önüne de uzun yıllar koyun, istediği düzeni oturtup, takımı istediği gibi oluştursun. Bakın ondan sonra başarılar nasıl art arda gelecek.
    Cevapla
  • T akbulut 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli takım kimsenin değil 80 milyonu kerem sağ kanat Taylan orta saha cengiz sol kanat Burak kulübede enes forvet Yusufu kaybet inadı terket cabeti sol bek savunmada dorukta gel keyfim gel
    Cevapla
  • Kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    Morinyo yu getirsen ne olurki? Futbolcu oynamazsa kim gelirse gelsin. Koca turkiyede bir forvet hakan şükür burak yilmazsa ve pırlanta gibi gençler varken oynamazsa ozaman A dan başlayıp Z ye kadar degistireceksin. İdeal kadroyla çıkıp 6 yiyorsan bırak 3 ,2 ligdekiler oynasin bari.
    Cevapla
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yerli hoca olsun. Gerekirse üçüncü ligden hoca getirilsin ama yabancı hoca olmasın.
    Cevapla
  • Yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı antrönör büyük hata . Yerli olsun hatta Vural hoca olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle