TFF ilk görüşmeyi Löw ile yaptı!

Türkiye Futbol Federasyonu, Şenol Güneş sonrası yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Federasyon ilk görüşmesini Alman teknik adam Joachim Löw ile yaptı.

TFF ilk görüşmeyi Löw ile yaptı!
TFF ilk görüşmeyi Löw ile yaptı!
GİRİŞ 10.09.2021 15:46 GÜNCELLEME 10.09.2021 16:24
Bu Habere 329 Yorum Yapılmış

Euro 2020'de alınan başarısız sonuçların ardından Dünya Kupası Elemeleri'nde Hollanda'ya 6-1 yenilen A Milli Takım da Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. Dün TFF'nin Riva'daki tesislerinde 69 yaşındaki teknik direktör TFF Başkanı Nihat Özdemir'le toplantı gerçekleştirdi. Yapılan görüşmenin ardından Şenol Güneş ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Nihat Özdemir: Kafamızda bir isim var

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı bir açıklama ile tecrübeli teknik adam ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını duyurdu. 

Nihat Özdemir canlı yayına bağlanarak "Şenol Güneş ile dostça ayrıldık. Emekleri için teşekkür ederiz." dedi.

Milli takımın başına geçecek yeni teknik adam konusunda da konuşan TFF Başkanı "Yeni teknik adam için çalışmalar başladı. Yerli, yabancı ayrımımız yok. Kafamızda bir isim var." ifadelerini kullandı. 

İlk görüşme Löw ile yapıldı

Milli Takım'da Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından ilk görüşme Joachim Löw ile yapıldı. Şenol Güneş'in yerine ayrıca yerli isimlerin de adı geçiyor. Federasyonun yerli teknik adam adayları arasında Emre Belözoğlu, Yılmaz Vural, Okan Buruk, Aykut Kocaman ve Rıza Çalımbay yer alıyor.

Denizli ya da Terim'le 4 maçlık anlaşma olabilir

Diğer seçenek ise Mustafa Denizli veya Fatih Terim ile 4 maçlık bir anlaşma yaparak Dünya Kupası eleme sürecini atlatmak. Başkan Nihat Özdemir ve yönetim kurulu, kısa süre içinde ay yıldızlı ekibin yeni teknik adamını belirleyecek.


Löw ile yapılan görüşme olumsuz!

Almaya Milli Takımı ile yollarını Temmuz ayında ayıran 61 yaşındaki çalıştırıcı ile yapılan ilk görüşme olumsuz sonuçlandı.

Löw 15 yıl süren Almanya Milli takımı teknik direktörlüğü sonrası bir süre takım çalıştırmak istemediğini federasyon yetkililerine iletti.  

YORUMLAR 329
  • Tayyip 2 yıl önce Şikayet Et
    Rıza calımbay abrupada guzel maclar cıkardı bı sans tanımması lazım
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    yılmaz vural
    Cevapla
  • Ali aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    fatih yılmaz vural iyi insan olabilir milli takımıkaldıramaz niye hic bir takımda dikiş tutmuyor ?? ben trabzonluyum tarafgirlik yapmamak lazım başarı olasalığını değerlendirmek lazım burada en ciddi teknik diröktör rıca hoca olabilir diğerleri faso fiso yani fatih terim şenol hocadan boşalan koltuğa okan aykut yok emre olmaz yeterli deyiller diyeceksinizki aykut feneri şampiyon yaptı :) feneri önce iyi takım olması ve sonrasında zaten hakemler şampiyon yapıyor getirin beni fenerin başına bende şampiyon yapim hemde aylık 5 bin tl maaş versinler yeter öyle milyonda istediğimiz yok
    Cevapla
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Emre agresif bir tip, bu yüzden olmaz. Yılmaz Vural ya da Aykut Kocaman daha iyi gibi...
    Cevapla
  • Tüzel 2 yıl önce Şikayet Et
    Almanya atıyor bizimkiler alıyor... yazıklar olsun...
    Cevapla
  • Ofli 2 yıl önce Şikayet Et
    Öyle deme adam 15 yıl çalıştırdı Almanya'yı
    Cevapla
  • çakır 2 yıl önce Şikayet Et
    emre şaka galiba...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle