Flaş gelişme! Şenol Güneş dönemi bitiyor

A Milli Takım’da Şenol Güneş dönemi sona eriyor. Hollanda karşısında alınan 6-1’lik mağlubiyet sonrası, 69 yaşındaki çalıştırıcı görevinden ayrılma aşamasına geldi.

Flaş gelişme! Şenol Güneş dönemi bitiyor
Flaş gelişme! Şenol Güneş dönemi bitiyor
GİRİŞ 08.09.2021 13:48 GÜNCELLEME 08.09.2021 15:06
Bu Habere 324 Yorum Yapılmış

A Milli Takım ’da 2. Şenol Güneş dönemi de bitiyor. 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde Hollanda’ya 6-1 yenilen Ay Yıldızlılarda teknik direktör değişikliği bekleniyor.

KRİTİK GÖRÜŞME

NTV SPOR'un haberine göre; Güneş, konu ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile görüşecek. Yapılacak toplantıdan iki sonuç çıkabilir. Seçeneklerden ilki Başkan Özdemir’in 69 yaşındaki adama görevden alındığını açıklaması. Diğer seçenek ise Güneş’in istifasını sunması.

Ay Yıldızlı ekipteki 2. dönemine 2019 Mart ayında başlayan Şenol Güneş’in sözleşmesi 2022 Haziran ayında sona erecekti.

Güneş, 2000-2004 yılları arasında da A Milli Takım teknik direktörlüğü yaptı.

Ay Yıldızlı ekip, Şenol Güneş teknik direktörlüğünde 82 maça çıktı. Bu karşılaşmaların 38’inden galibiyet ile ayrılan milliler, 23 kez berabere kalırken, 21 yenilgi yaşadı.

YORUMLAR 324
  • Doğruyu Aramak 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce Hollandayı Norveçi Fransayı yenen milli takım ne oldu ise neradeyse Cebelitarık gibi kasaba takımına yenilecek duruma geldi. Birileri oyuncular üzerinden milli takıma, milli takım üzerinden de Şenol Hoca kapak yapılarak ayar çekti, işlem yaptı. Şu dönemde Avrupa dünyası Türkiyenin hiç bir alanda ilerlemesini istemiyor. Eğer bu duruma futbolculardan, federasyondan ya da başka yerlerden piyonluk yapan olduysa bunlar vatan hainidir. Durum derinlemesine araştırılmalıdır.
    Cevapla
  • Tanzimat 2 yıl önce Şikayet Et
    Tazminat tan vazgeçse.
    Cevapla
  • Ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman hocam beşiktaşa felan gelme bir sürü takım var süperligde
    Cevapla
  • Gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    TFF +Filozof + yabancı kuralı paket halinde gitmelidir...
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol güneş, ülkemizin en başarılı 3 teknik adamından biridir. Ancak bu saatten sonra milli takıma katkısı olacağını düşünmüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle