TFF basın danışmanı Ersin Düzen'den Şenol Güneş'e istifa çağrısı

TFF basın danışmanı Ersin Düzen, Hollanda-Türkiye maçının devre arasında A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e yönelik çarpıcı bir paylaşım yaptı.

TFF basın danışmanı Ersin Düzen'den Şenol Güneş'e istifa çağrısı
TFF basın danışmanı Ersin Düzen'den Şenol Güneş'e istifa çağrısı
GİRİŞ 08.09.2021 00:22 GÜNCELLEME 08.09.2021 00:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu basın danışmanı gazeteci Ersin Düzen, Hollanda - Türkiye maçının devre arasında çok çarpıcı bir paylaşım yaptı. Ersin Düzen, ilk yarıyı 3-0 geride kapatan ve kötü bir performans sergileyen A Milli Takım'ın teknik direktörü Şenol Güneş’i üstü kapalı şekilde istifaya davet etti.

Ersin Düzen sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Şenol Güneş, Cebelitarık maçının ilk yarısındaki kötü oyun için “Rakibimiz Hollanda karşısında da iyi savunma yaptı. 41 dk gol yemediler” demişti. Cebelitarık kadar olamadık! A,B,C plan tutmadı, senin harf bitti. Z raporunu alsak mı artık hocam?! "

YORUMLAR 9
  • Doğrusöz 2 yıl önce Şikayet Et
    Müthiş futbol bilgisiyle TFF'ye kapağı atmış bir arkadaş yorum yapmış. El Cevap: Hoca hatalı haklısın da Avrupa Şampiyonasındaki hezimete rağmen hoca değişikliğine gitmeyen başkanın hatalı değil mi? Günah keçisini buldunuz değil mi, tebrikler...
    Cevapla
  • Sen kimsin 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerliler ne zaman sustuki baştan beri yok niye Uğurcan Altay olması lazım kova Uğurcan bilmem ne Uğurcan,bir gol yeseler strese soktular çocukları sırf kendi takımlarının kalecisi oynamıyor diye türk milli takiminin kalecisinin moralini bozdular yav 2aydir ayıp yav ihanet bu kim yapıyorsa ,yok efendim Şenol Güneş Fenerbahçelileri oynatmıyor Muş oynattiklari Trabzonluymuş Muş Allah sizi bildiği gibi yapsın ihanet başka bişey değil milli takım yenilsimde Şenol Güneş e Trabzon'a hakaret etme yarışına girelim oh olsun diyelim bak biz demedik mi deme peşindeler lanet olsun sizin gibi hainlere geldiğinden beri Şenol Güneş le uğraşıyorsunuz
    Cevapla
  • Objektif 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen SUS !!!
    Cevapla
  • cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Defol git hoca.
    Cevapla
  • istifa edin 2 yıl önce Şikayet Et
    bu başarısızlığın sorumlusu sadece şenol güneş değil. federasyonda istifa etmeli. şenol güneşi göndermeyerek milli takımın hezimetini hazırladılar. en az şenol güneş kadar suçlular. hemen istifa etsinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle