Merih Demiral: Daha önce böyle bir maç yaşamadık

A Milli Takımımız'da Merih Demiral, Dünya Kupası Elemelerinde 6-1 kaybettiğimiz Hollanda mücadelesi sonrası açıklamalarda bulundu.

Merih Demiral: Daha önce böyle bir maç yaşamadık
Merih Demiral: Daha önce böyle bir maç yaşamadık
GİRİŞ 08.09.2021 00:10 GÜNCELLEME 08.09.2021 00:10
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımız'da Merih Demiral, Dünya Kupası Elemelerinde 6-1 kaybettiğimiz Hollanda mücadelesi sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.

"Ne diyeceğimi bilmiyorum." diyen Merih, "Daha önce böyle bir maç yaşamadık. Ne denilir bilmiyorum. Biz burada bir aileyiz. Kötü bir sonucun sorumlusu olarak hocayı ya da başka birini göstermek doğru olmaz. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi etmeyi umuyoruz. Hepimiz iyi niyetliyiz. Her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Daha önce böyle bir gece yaşamadık. İnşallah önümüzdeki maçlarda bunu telafi ederiz." dedi.

Başarılı futbolcu, "Toparlanmak mümkün ama yapılacak şeyler var. Gelecek ayda maçlar var. Böyle maçların telafisi olacak. Daha çok özveriyle, bunları gösterebiliriz. Biz de bu sonuca çok şaşırdık. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi edeceğiz. Bütün enerjimizi ve çabamızı sarf edeceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 19
  • Yaman 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa şampiyonasından beri her maç koşmaya bile eriniyorsunuz rakip gol attıkça sizler sanki önde gibi ne pres ne baskı istek hiçbirşey yapmiyorsunuz rezil ediyor bu ülkeyi ve her rezil maç sonunda önümüzdeki maçlar hikayelerini anlatıyorsunuz ama değişen birşey olmuyor insanda biraz gurur olur mücadele eder sizlerde hoca kadar daha fazla suçlusunuz.ben artık her maç sonu aynı bahaneleri vaatleri duymaktan sıkıldım herkes gibi.defolun gidin milli duyguları olan kişiler gelsin
    Cevapla
  • ROFAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim milli takım ve külüp bazında başarızızlığımız işin içine çok maneviyat katıyoruz. Kardeşim kulüp için ülke için değil arma dır formadır için değil sevgilin anan baban için değil vatan millet sakarya için değil anasını sattığımın verilecek kupası için oynucan koşturcan amacın o kupa bu kadar mı zor bizi avrupalılardan ayıran özellik bu bide gıcık olduğum takım içinde futbolcular birbirlerinin aldığı ücreti kıskanır oldu kardeşim çokmu güzel iyi oynuyorsunda derdin para oldu karına lamborgini ferrari alma barlarda gece kuluplerinde karılara kızlara paranı yedirme enerjini onlara verceğine oyununa ver
    Cevapla
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu normal 6 tane gol yemesi kalede uğurcan var
    Cevapla
  • 05.Bordo-mavi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kalede Altay olsaydı kesin biz kazanırdık tüh yazik oldu Altay oynadı Karadağ maçını kazanmıştık nasıl olduda kalede Altay oynamadi.
    Cevapla
  • fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    kalede altay varken, 2 isabetli sut 2side gol ;) 10 kişi kalmış takımda hollandadan 6 gol normal.
    Cevapla
  • Yeni 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu herif çok ciddi verimli değil
    Cevapla
  • Kral 2 yıl önce Şikayet Et
    Yetenek desen sıfır sadece bayrağı öperek yada kendince milliyetçi liğin arkasına sığınan bir adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle