Brezilya-Arjantin maçında tarihi olay! Maç askıya alındı

2022 Dünya Kupası Elemeleri'ndeki, Brezilya-Arjantin maçı, saha kenarındaki olaylar nedeniyle durdu.

Brezilya-Arjantin maçında tarihi olay! Maç askıya alındı
Brezilya-Arjantin maçında tarihi olay! Maç askıya alındı
GİRİŞ 05.09.2021 22:20 GÜNCELLEME 06.09.2021 00:41
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Grup Elemeleri'nde dünya futbolunun iki devi; Brezilya ile Arjantin karşı karşıya gelirken dünya futbol tarihine geçecek bir olay yaşandı. Mücadelenin 6.dakikasında yaşanan olayların ardında Arjantin Milli Takımı soyunma odasına gitti ve maç yarıda kaldı!

Brezilya Ulusal Sağlık Kurulu yetkilileri, İngiltere'den gelen Arjantinli oyuncular Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia'yı sınır dışı etme işlemini yapmak için maç anında sahaya girdi, Arjantin tarafı karşı çıktı ve soyunma odasına gitti.Görevlinin sahaya girdiği an ve hemen sonrası

Arjantin Teknik Direktörü Scaloni, "Yetkililer maçın ortasında sahaya girmek yerine neden maç öncesi gelip bizimle konuşmadılar? "Brezilya'ya 3 gün önce geldik, neden otele gelmediler?" ifadelerini kullandı.

Lionel Messi: Bu büyük bir rezalet, burası sirk

"3 gün önce geldiğimizde bizi gönderebilirlerdi, maçın başlamasını niye bekliyorlar ki! Bu büyük bir rezalet, burası sirk."

Maç askıya alındı!

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL), maçın askıya alındığını ve hakem ile gözlemcilerin maç hakkındaki raporunun FIFA Disiplin Komitesi'ne iletileceğini açıkladı.

Antonio Barra Torres: Bu tam bir itaatsizlik

Brezilya Sağlık Kurulu CEO'su Antonio Barra Torres, yaşanan olayla ilgili, "4 oyuncunun sınır dışı için karantinaya alınması gerekiyordu ama bunu uygulamadılar. Stada gittiler, sahaya girdiler, bu tam bir itaatsizlik." dedi.

Maçtan önce sınır dışı isteği!

Brezilya ile Arjantin, 2022 FIFA Dünya Kupası elemelerinde Sao Paulo'da karşılaştı. Dev maç öncesi ise yine olay çıktı. Brezilya tarafı Arjantin takımından 4 oyuncunun sınır dışı edilmesi için resmi bildiri yayınladı.

Maça saatler kala kaleci Emiliano Martínez, Giovani Lo Celso, Cristian Romero ve Emiliano Buendia'yı sınır dışı etmek için resmi bildiri yayınlandı.

Karantina kararı sorun oldu

Brezilya'nın karantina uyguladığı ülkelerden gelen oyuncuların 14 gün gözlem altına kalma kararı var. Sözü geçen dört oyuncunun yanlış bilgi vererek sağlık protokolünü ihlal ettiği gerekçesi ile Brezilya Ulusal Sağlık Gözetleme Kurumu sınır dışı bildirisi yayınladı. Maçtan iki saat önce yayınlanan karar tamamı İngiltere Premier Lig oyuncuları için alındı.

YORUMLAR 26
  • vtd3434 2 yıl önce Şikayet Et
    kürelci tiyatrosu devam ediyor :) sanki brezilya da insana deger var video açın bakın suriyeden fazla sokak infazları var.kafa kesme pala ile insan dogramak ateşli silahları saymaya gerek yok hırsızı filan vurmak suç sayılmıyor herkeste silah teksax vallahi :)
    Cevapla
  • Sultan Süleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızı vurmanın suç sayılmaması çok doğru bir şey.
    Cevapla
  • Timur 2 yıl önce Şikayet Et
    Brezilya kendisi hasta, sanki kural var pis ülkede..
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    O adamlar sizden daha sağlıklı ama insanları zorla aşılamak için hastalıklı diyorsunuz. Yeter artık insanlara zulmetmeyi bırakın.
    Cevapla
  • atakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok ayıp etmişler 90 dk sabredebilirlerdi.
    Cevapla
  • Maskesiz 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah dolar bu olaydan sonra yükselişe geçmez.
    Cevapla
  • kripto 2 yıl önce Şikayet Et
    elektrikli aşı tedavisini size tavsiye ederim
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Dolar düşüyor maskesiz üzülebilirsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle