Şenol Güneş'ten Kenan Koçak'a antrenörlük teklifi!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ekibi ile ilgili gelen tepkiler üzerine teknik heyette değişiklik yapma kararı aldı.

Şenol Güneş'ten Kenan Koçak'a antrenörlük teklifi!
Şenol Güneş'ten Kenan Koçak'a antrenörlük teklifi!
GİRİŞ 06.08.2021 19:55 GÜNCELLEME 06.08.2021 19:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

EURO 2020 performansı hayal kırıklığı yaratan A milli Takımı'mızda eleştirilerin odağı olan teknik direktör Şenol Güneş ekibi ile ilgili gelen tepkiler üzerine teknik heyette değişiklik yapma kararı aldı.

Emre Belözoğlu'nun 6 kişilik kendi ekibiyle gelmek isteyişini kabul etmeyen Güneş, ilk olarak yıllardır beraber olduğu Şeref Çiçek ile yolları ayırdı. Çicek'in yanı sıra A milli takım kadrosunda uzun yıllardır bulunan Kerem Yavaş'ı da gönderen Şenol Güneş, sürpriz bir isme yardımcılık görevi teklif etti.

KENAN KOÇAK'A TEKLİF 

Emre Belözoğlu ile anlaşılamaması üzerine rota Kenan Koçak'a çevirildi. Ajansspor'un haberine gçre; tecrübeli teknik adam Almanya'da kısa sürede adını duyuran Kenan Koçak ile görüşerek kendisiyle çalışmak istediğini söyledi.

TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ 

Hannover 96'dan ayrılan ve şu an boşta olan Koçak, bu teklife teşekkür ederek Alman kulübünün sözleşmesini tek taraflı fesh ettiği için bir kulüp bulana kadar ayda 30 bin Euro aldığını ve bu nedenle şimdilik bu görevi kabul edemeyeceğini söyledi.

GÖNÜLLÜ RAPOR TEKLİFİ

Kenan Koçak teklifi geri çevirirken Şenol Güneş'e gönüllü olarak katkı sağlayacağını ifade etti. Özellikle Almanya'daki Türk oyuncuları takip edip gönüllü olarak rapor verebileceğini iletti.

Bu gelişmelerden sonra Şenol Güneş'in, Dünya Kupası Elemeleri için şimdiki yardımcıları Bayram Bektaş ve Eren Şafak ile devam edeceği öğrenildi.

Güneş'in yalnız Beşiktaş'ta beraber çalıştığı atletik performans antrenörü Dolu Arslan'ı kadroya dahil edeceği belirtildi.

YORUMLAR 8
  • ergün 2 yıl önce Şikayet Et
    Gizmez 3 milyon avro
    Cevapla
  • sebo5860 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbol milli takımına taraflılık düşüncesiyle oyuncu seçen Şenol Güneş; milli takımdan sen ayrılsan daha iyi değil mi?
    Cevapla
  • A. Y 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupalıkadar Dürüs Olamıyoruz Herkonuda Gerisi Yalan
    Cevapla
  • Akil 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben geleyim reis. Nasılsa sende bu işi pek bilmiyon. Kardeş kardeş geçiniriz. Hem senin maaşının 10 da 1 yeter bana.
    Cevapla
  • Harbiii 2 yıl önce Şikayet Et
    Yardımcı atacağına Avrupa futbol şampıyanası rezilliğinden sonra önce sen bırak, ama 3 milyon euro yu kim bırakır giderki sende haklısın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle