8 gollü çılgın maçta kazanan İspanya!

EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda İspanya, uzatma bölümünde Hırvatistan'ı 5-3 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.

8 gollü çılgın maçta kazanan İspanya!
8 gollü çılgın maçta kazanan İspanya!
GİRİŞ 28.06.2021 21:33 GÜNCELLEME 29.06.2021 01:00
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hırvatistan ile İspanya, Parken Stadı'nda karşı karşıya geldi. Müsabakayı İspanya 5-3 kazandı ve çeyrek finale yükseldi.

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Hırvatistan 20. dakikada Pedri'nin kendi kalesine attığı golle öne geçti: 1-0. Golün ardında  baskılı bir oyun sergileyen İspanya, 38. dakikada Sarabia, 57. dakikada Azpilicueta ve 77. dakikada Ferran Torres'in kaydettiği gollerle üstünlüğü ele geçirdi: 1-3. Oyundan düşen İspanya karşısında oyuna ağırlığını koyan Hırvatistan, 85. dakikada Orsic ile 90+2. dakikada Pasalic'in golleriyle müthiş bir geri dönüşe imza attı ve maç uzatmalara gitti.

Uzatma bölümünde kendine gelen İspanya, 100. dakikada Morata ve 104. dakikada Oyarzabal'ın golleriyle sahadan 5-3 galip ayrıldı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

İspanya, çeyrek finalde İsviçre ile karşılaşacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • sami aydemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Cuneyt baba guzel yonetti. Turnuvadaki gururumuz.
    Cevapla
  • DROĞBA 2 yıl önce Şikayet Et
    milli takım yerine,cüneyt çakır tur atlıyor. :-))
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu maç gezen tavuklara ithaf olunsun. Futbol nasıl oynanır görsünler.
    Cevapla
  • Hilmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz niye başkasının takımları izlemek zorunda kalıyoruz
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim yüzümüzden Terime imparator dersek Şenol güneşe büyük hoca dersek Ersun Yanala hoca dersek çağa hakaret ederiz bunlar debode oldu anlayın gari bunlar hoca değil
    Cevapla
  • memo 2 yıl önce Şikayet Et
    kalitesizsinizde ondan
    Cevapla
  • almanyali 2 yıl önce Şikayet Et
    ben gibi sende izleme arkadas :) zirlayanmi var
    Cevapla
  • Tahir 2 yıl önce Şikayet Et
    Neyse ki gruplar da İspanya ile Hırvatistan bize denk gelmedi, herhalde 5-10 arası yerdik, 3-3 Ken Hırvatistan in 5 metreden kaçırdığı gol
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sonu gelmeyen bir futbol mücadelesiyle gençlerimizi televizyon başında zamanlarını boşa geçirtiyorlar. Üstelik futbolcular,teknik direktörler ve yayıncı tv ler milyon dolarları ceplerine doldururken taraftarlara da koca bir 0 (sıfır) veriyorlar. Halbuki maçın kazanılmasında T. Direktör ve futbolcular gibi taraftarın da emeği var. Taraftarlar neden bu pastadan payını almıyor???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle