EURO 2020'de günün programı

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) son 16 turu mücadelesi Hollanda-Çekya ve Belçika-Portekiz maçlarıyla sürecek.

EURO 2020'de günün programı
EURO 2020'de günün programı
GİRİŞ 27.06.2021 09:39 GÜNCELLEME 27.06.2021 16:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) son 16 turu bugün birbirinden çekişmeli iki maça sahne olacak. Günün ilk maçında Hollanda ile Çekya karşı karşıya gelirken saat 22.00'deki maçta turnuvanın iki büyük favorisi Belçika ve Portekiz sahneye çıkacak.

Hollanda ile Çekya, EURO 2020 son 16 turunda kozlarını paylaşıyor. Puskas Arena'da oynanacak karşılaşmayı Rus hakem Sergei Karasev yönetecek. Mücadele saat 19:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Belçika ile Portekiz, EURO 2020 son 16 turunda kozlarını paylaşıyor. Olimpico La Cartuja'da oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Felix Brychyönetecek. Mücadele saat 22:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

HOLLANDA - ÇEKYA

MUHTEMEL 11'LER

HOLLANDA: Stekelenburg; Dumfries, De Ligt, De Vrij, Blind, Van Aanholt; De Jong, De Roon, Wijnaldum; Depay, Malen

ÇEKYA: Vaclik; Coufal, Celustka, Kalas, Kaderabek; Soucek, Holes; Masopust, Barak, Jankto; Schick

HAKEM:  Sergei Karasev
SAAT: 19.00
STAT: Puskas Arena
YAYIN: TRT 1





BELÇİKA - PORTEKİZ

MUHTEMEL 11'LER

BEÇİKA: Courtois; Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen; Meunier, De Bruyne, Witsel, T. Hazard; Carrasco, Lukaku, E. Hazard

PORTEKİZ: Rui Patrício; Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Guerreiro; Palhinha, Renato Sanches, João Moutinho; Bernardo Silva, Ronaldo, Diogo Jota

HAKEM: Felix Brychy
SAAT: 22.00
STAT: Olimpico La Cartuja
YAYIN: TRT 1



YORUMLAR 9
  • HASANAĞA 2 yıl önce Şikayet Et
    Belçika ,Portekiz maçın favarisi Belçika şampiyonanın finalini ise Belçika ,italya diye düşünüyorum kupayı İtalya alır diye tahmin ediyorum .
    Cevapla
  • A. Gönültaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Belçika, Fransa, İtalya, İspanya ve Almanya Favoriler
    Cevapla
  • Kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Belçika finale kadar gider ve kupayi kazanir!
    Cevapla
  • Attila 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık şu Jota yerine Joao Felix falan oynamalı. Her maçı sabote ediyor. Orta sahada da Moutinho yerine Neves oynamalı. Portekiz'in işi zor çünkü ileri hücum oyuncuları her maç sahada boş boş dolanıyorlar. Bruno Fernandes, Jota, Bernardo Silva bu turnuvada çok kötüler.
    Cevapla
  • seda 2 yıl önce Şikayet Et
    şu barış ve dostluk dediğimiz sporu bile kavga savaş diliyle anlatıyorsunuz ya. ne çarpışması sadece futbol oynaycak iki takım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle