Çağdaş Atan, EURO 2020'yi değerlendirdi!

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, EURO 2020 maçlarını, takım ve oyuncu performanslarını değerlendirdi.

Çağdaş Atan, EURO 2020'yi değerlendirdi!
Çağdaş Atan, EURO 2020'yi değerlendirdi!
GİRİŞ 24.06.2021 00:50 GÜNCELLEME 24.06.2021 00:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, EURO 2020 maçlarını, takım ve oyuncu performanslarını değerlendirdi.

Turnuvayı değerlendiren Atan, "Müthiş eğitici bir turnuva oluyor. Çoğu oyunların panzehiri net görüldü. 3-2-5’i doğru rakiplere karşı oynamanın önemi Almanya maçında görüldü. Grup aşmalarındaki oyunlara göre net favori İtalya gibi görünüyor ama diğer gruplar daha sert geçti." ifadelerini kullandı.

SORU – CEVAP YAPTI

Twitter hesabından EURO 2020 maçlarını değerlendiren Atan, sosyal medya kullanıcılarından gelen soruları da yanıtladı. 

SORU: Hocam bu turnuva sayesinde ülkemizdeki 4-3-3, 4-2-3-1 dışında başka taktik uygulamayan insanların yeni şeyler denemeye cesaret edeceğini düşünüyor musunuz? Sizin en azından "bunu denesem mi" dediğiniz noktalar oldu mu?

CEVAP: Üzerime alınmadım bunu

SORU: Hocam iyi akşamlar. İngiltere'nin oyun düzeninde Harry Kane'i kullanma metodunu yanlış buluyorum. Genel olarak iyi bir defansif yayılım içindeler fakat ön alanda oyuncu profili ile set oyunu birbirini karşılamadı. Sizin İngiltere görüşünüzü merak ediyorum.

CEVAP: Süper yorum

SORU: Hocam Portekiz 3-2-5 e karşı çok kötü savunma yapıyor. sizce Belçika maçında Fernando Santos'tan bir sistem değişikliği gelir mi?

CEVAP: Bence kesinlikle yapmalı

SORU: Hocam merhaba, 2010’lu yılların başında ispanya milli takımının dominasyonunun başta ligimiz olmak üzere klasik 4-3-3 ü yerleştirişini izlemiştik. bu turnuvada 3’lü savunmanın kurduğu bariz üstünlüğün futbolun geleceğine etkisini nasıl ön görüyorsunuz? saygılarımla.

CEVAP: 3lünün durdurulamaz olduğunu düşünmüyorum

SORU: Hocam daha dengeli bir takım 3’lü sistem ve 2 kenar bekli oynadığı zaman iki bekin de hücum ve savunma katkısı aynı olan mı seçilmeli sizce? Bu sistemde bekler ofansif olsa defansif zaaf oluyor gibi, defansif olsa ofansif anlamda eksik kalıyor gibi oluyor çünkü. Görüşünüz nedir?

CEVAP: Karsılarken 4'lüye dönüş için

SORU: hocam 6 arkadaş konuşuyoruz, sizin tercih ettiğiniz futbol felsefesini Türkiye'de başka hiçbir kulüp oynamayı ve oynatmayı tercih etmiyor, bunun sebebi sizce nedir?

CEVAP: Başkasının oyunu beni sadece analizde ilgilendirir. Diğer 5 arkadaşa selam.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Törkiş eyirlayn 2 yıl önce Şikayet Et
    Aldınızmı cevabı diğer 4 arkadaşa da selam:))
    Cevapla