Milli Takım'da 8 futbolcu hiç süre alamadı!

EURO 2020'de grup maçları boyunca Şenol Güneş'in kadro tercihleri eleştirirken Avrupa Şampiyonası kadrosuna alınan ancak süre alamayan 8 milli futbolcu bulunuyor.

Milli Takım'da 8 futbolcu hiç süre alamadı!
Milli Takım'da 8 futbolcu hiç süre alamadı!
GİRİŞ 21.06.2021 10:43 GÜNCELLEME 21.06.2021 10:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Büyük umutlarla girilen 2020 Avrupa Şampiyonası'nda turnuvayı 0 puanla tamamlayan A Milli Futbol Takımı, adeta hayal kırıklığı yaşattı. Turnuvanın açılış maçını İtalya'ya karşı oynayan milliler, Roma'da oynanan bu mücadeleyi 3-0 kaybederek kötü bir başlangıç yapmıştı. Ardından Bakü'ye geçerek Galler ve İsviçre maçlarını taraftar önünde oynayan ay-yıldızlılar, Galler'e 2-0, İsviçre'ye ise 3-1 mağlup olarak EURO 2020'yi galibiyet alamadan tamamladı.

Grup maçları boyunca Şenol Güneş'in kadro tercihleri ve süre vermediği isimler eleştirilirken, EURO 2020 aday kadrosuna seçilen ancak süre alamayan 8 futbolcu bulunuyor.

İşte A Milli Takım 'ın EURO 2020 kadrosunda bulunan ancak süre alamayan o isimler...

Mert Günok, Altay Bayındır, Ozan Kabak, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Enes Ünal, Abdülkadir Ömür ve Rıdvan Yılmaz. (Sabah)

YORUMLAR 12
  • erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    senol FB başına geçerse şaşmam
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli futbolcu demeyin bunlarin neresi milli
    Cevapla
  • Şakir 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli olnayan sensin Büsözlerin kimseye faydası yok
    Cevapla
  • Cabbar 2 yıl önce Şikayet Et
    Acilen yabancı sayısı 3 e indirilmeli oynayacak topçu yetişmezse kendini topçu sanan oyuncularla bu kadar olur adamlar resmen kedinin yumakla oynaması gibi oynadılar hiçmi utanmadılar aşagılanmadılar nasıl insan bunlar
    Cevapla
  • 10 uncu köyden 2 yıl önce Şikayet Et
    Birisi adam da onu demiş işte dışarıya gidince ne oluyor bizim için aslolan şahıslar değil milli takımdır bencede acilen düşürülmeli
    Cevapla
  • Birisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı sayısı 3e düşse ne yazar. Zaten oynayanlar yurtdışında oynayanlar sözde
    Cevapla
  • TÜRKIYE 2 yıl önce Şikayet Et
    Tahsin YILMAZ beye sonuna kadar katılıyorum. Ekleyecek yorumum yok.
    Cevapla
  • Tahsin YILMAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene beşiktaşla şampiyonluk yaşayan Rıdvan sol bekte olmalıydı. Sağ bekte Zeki çok kötüydü. Onun yerine Mert Müldür geçmeliydi. Merih Demiral o kadar acemi oynadı ki bari yerine Ozan Kabak oynasaydı. Orta sahada Ozan Tufan denilen hantal bir adam vardı. Neden? Topu ileriye taşıyamadık. Ayağı top yapan dikine gidebilen Yusuf veya Abdulkadir ömür oynayabilirdi. Forvet olarak diyecek lafımız yok. Bir türlü Hakan Şükür'den sonra santrofor çıkaramadı ülke. Burak Yılmaz'ın her toptan sonra küfrüne maruz kaldık. Yazık.. Milli Takım bu değil. Ülke futbolu, basketbolu, ve diğer branşları kan ağlıyor. Kimseninde umurunda değil.
    Cevapla
  • dedi annem 2 yıl önce Şikayet Et
    yorumunuza kismen katiliyorum ancak, ozan yerine yusuf veya abdulkadir demissiniz orra formayi kerem hak eder, ayrica merihi elestirmissiniz merih tartismasiz iyilerdendi orta sahasi bu kadar vasat olan takimda defansa suc bulamazsiniz her sutta gol yiyen kaleci bozuntusu ve orta saha sorunluydu forvette desiginiz ilk 2 macta birsey diyemem ama bu performanstan sonra 3. macta ne olursa olsun enes ve halil ikilisi denenmeliydi.
    Cevapla
  • Virgül 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya ekonomi
    Cevapla
  • sfk 2 yıl önce Şikayet Et
    tek derdimiz buydu zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle