A Milli Takım'ın son 16'ya kalabilmesi için gereken ihtimaller...

Euro 2020'de ilk 2 maçını kaybeden ve gruptan çıkma konusunda işini oldukça zora sokan A Milli Takım'ın grupta çıkma ihtimali zor olsa da var.

A Milli Takım'ın son 16'ya kalabilmesi için gereken ihtimaller...
A Milli Takım'ın son 16'ya kalabilmesi için gereken ihtimaller...
GİRİŞ 20.06.2021 00:47 GÜNCELLEME 20.06.2021 00:48
Bu Habere 168 Yorum Yapılmış

A Milli Takım , Euro 2020'de ilk 2 maçını kaybetti ve gruptan çıkma konusunda işini oldukça zora soktu. Grubunu üçüncü bitirecek takımlar arasında en iyi 4 takımın da son 16 bileti alacak..

A Milli Futbol Takımı, bugün İsviçre ile Bakü'de gruptaki son maçına çıkacak.

İŞTE İHTİMALLER

1) A Milli Takım, İsviçre karşısında 2 farklı kazanır aynı zamanda Hırvatistan ile İskoçya berabere kalıp, Belçika son maçta Finlandiya karşısında 3 farklı galip gelir ve Rusya son maçta Danimarka'dan puan alırsa A Milli Takım son 16 bileti alabilir...

2) Danimarka son maçında Rusya karşısında galip gelir ve Finlandiya takımı da güçlü Belçika'ya kaybederse üç takım da grubunu 3'er puanla bitirecek. Bu durumda Rusya'nın -3 ya da daha kötü averajla bitirme durumu var. Eğer Belçika, Finlandiya karşısında 4 farklı galip gelirse aynı zamanda Danimarka da Rusya'ya en az 2 fark atarsa A Milli Takım'ın galibiyeti son 16'yı getirme ihtimalini arttıracak.

3) Rusya eğer Danimarka'dan puan alırsa bu kez Belçika'nın 4 farklı galibiyeti puanları ve averajları eşitleme şansını verecek. 5 ve üzeri farklı kazanırsa ise A Milli Takım en iyi 4 üçüncü içinde yer alacak

Euro 2016'da da benzeri oldu!

A Milli Takım, Euro 2016'da da ilk iki maçını kaybetmiş hatta İspanya karşısında farklı mağlup olunca işi zora sokmuştu. Son maçta Çekya karşısında 2-0 galip gelen A Milli Takım, şansını son anlara kadar sürdürmüş ama ancak İrlanda Cumhuriyeti'nin galip gelmesi sonucu üst turu görememişti.

YORUMLAR 168
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce bir gol atsınlar ruhsuz herifler
    Cevapla
  • A milli Takım 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımda futbolcu olduğunu zannederek ülkemizi temsil ettiklerini düşündüğümüz oyuncuların bu sürede aslında birer film ajansı oyuncusu olduklarını gördük. Hangi kanalı açsak bir reklam ve orada oynayan bu oyuncuların asıl odaklandıkları şeyin ne olduğunu çok iyi anlamış olduk. YAZIK. Başka takımlar turnuvaya hazırlanırken bizimkiler oynayacakları REKLAMlara hazırlanmışlar. !!!!
    Cevapla
  • Abdülhak 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemen ümitsizliğe düşmek bize yakışmaz. İman varsa imkan da vardır. Bu böyle biline.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaw he he gitti borun pazari sürün eşeğinizi bir başka turnuvaya sifir cekersiniz ancak
    Cevapla
  • Hamdi şen 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaka demi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle