Şenol Güneş sinyali verdi! İsviçre maçında...

İsviçre maçı öncesi değişim sinyali veren A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "İsviçre maçında köklü değil ama değişiklikler olabilir kadroda." dedi.

Şenol Güneş sinyali verdi! İsviçre maçında...
Şenol Güneş sinyali verdi! İsviçre maçında...
GİRİŞ 19.06.2021 17:32 GÜNCELLEME 19.06.2021 17:32
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Euro 2020 A Grubu son maçında Milli Takım, İsviçre ile yarın karşılaşacak. Kritik maç öncesinde A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam İsviçre maçında orta sahanın değişebileceği yönünde sinyaller verdi ve "İsviçre maçında köklü değil ama değişiklikler olabilir kadroda. Orta sahada özellikle top tutmada iyi değildik." ifadelerini kullandı.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"İlk maçın olumsuzluğu özgüven kaybına uğradık. Oyunumuzun beklentilerimizin altında kalması, coşkumuzu, cesaretimizi bizi olumsuz etkiledi. Toplumun bizden ne kadar beklentisi olduğunu biliyoruz. Onları üzdüğümüzün farkındayız. Başarıya giden yolda, başarısızlığı da görmek lazım."

"Mucizelere kalan bir durumdayız. 4 yıl bekleyip, çok emek verdiğimiz turnuvadan erken dönmek bizim için üzüntü verici olacak."

"Gelecek 10 yılın oyuncuları bunlar"

"Gelecek yılın 10 yılı bu oyuncular. Zaman zaman başarısız olunca yine yola devam etmeliyiz. Oyunumuzun teknik ve taktik dışında, felsefesinde yukarıya çıkmamız lazımdı. Biz de bu durumdan memnun değiliz. En iyiler arasında olmak için buraya geldik ama büyük hayal kırıklığı yaşadık." 

"Burada ki başarısızlığın sorumluluğunu almak eziklik değildir. Bazen senaryolar gerçeğe uygulanmayabiliyor. Az yaptığımız hataları çok yaptık. 2 maç sonunda bu durumu beklemiyorduk. Galler'in yerinde biz olmalıydık."

"Oyuncularıma güveniyorum. Neyi yaptığımı, neyi yapmadığımızı konuşuyoruz. Bu bazen başarıya ya da başarısızlığa dönebiliyor. Sonuna kadar inandığımız bir kadro sürüyoruz. Eğer hata varsa sonradan bunu değiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz." 

Eleştirilere yanıt

"Bazı eleştirilerde konular farklı yerlere gidiyor. Yönetim her zaman yanımızda. Oynamayanların mutsuz olduğuna dair söylentiler var ki böyle bir durum olsaydı burada olmazlardı. Oyuncu seçimlerinde, hakkaniyetli forma tercihlerinde eleştiriler olabilir. Kampa tatil yapmak için geldiler dediler ama öyle bir durum da yok. Çok güzel bir kamp geçirdik." 

"Biz buraya favori olarak gelmedik, favori takımlar gibi olmaya geldik. Hiçbir oyuncumuzun transfer söylentisi kampa yansımadı. Basına sadece son idmanı kapattık. Biz üzgünüz ama başımız dik olacak. Onlara güvendiğimi onlara ilettim." 

Kadro değişikliği sinyali

"İsviçre maçında köklü değil ama değişiklikler olabilir kadroda. Orta sahada özellikle top tutmada iyi değildik. Umut Meraş zaten yok sakatlığı nedeniyle onun yerine başka arkadaşımız oynayacak."

YORUMLAR 66
  • Qwx 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş ver hoca Fransa ispanya Portekiz hepsi dökülüyor demek amaç dünya kupası sende öyle de çık kenara
    Cevapla
  • Haktan 2 yıl önce Şikayet Et
    Biraz utanma olsa istifanı verip çıkıp gidersin.
    Cevapla
  • Boş konuşma 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya üçüncüsü olurken se senin deden yönetti heralde takımı
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonanın en genç ama en ruhsuz en yaşlı takımı gibiydik. Senin şimdi bunda payın hiç yok mu oyunculara bu yaşta o heyecan ve aşkı maalesef veremedin hoca mentalite oyuncularda çok önemli bunu teknik ekip sağlar Milli takımın kazanmış olduğu başarılı maçlar izletilir yüreğiyle oynayan oyuncular gösterilir vb örnekler çoktur. Anlatmakla söylemekle hadi oğlum demekle olmuyor maalesef çok üzüldük ÇOK. Bir milli takım böyle geriye çekilip sadece savunma yapamaz geriye bu kadar oynayamaz biz akıncıyız geriye bakmak ruhumuzda yok ancak başardıktan sonra döneriz milli ve dini ruh bunu bize aşılamış kim bunun tersini yaparsa rezil olur ki oldunuz işte.
    Cevapla
  • Keşanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Halâ güzel kamp dönemi geçirdik diyor adam yaaa. Milletin aklıyla dalga geçiyor. Turnuvanın en kötü futbolunu oynuyoruz gelmiş üzgünüz ama başımız dik olacak diyor. Sizin kaon dediginiz şey mangal partisi yapmak galiba şenol hoca
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonanın en genç ama en ruhsuz en yaşlı takımı gibiydi. Senin şimdi bunda payın yok mu oyuncular bu yaşta yerinde durmaması gerekir o heyecan ve aşkı maalesef veremedin hoca mentalite oyuncularda çok önemli bunu teknik ekip sağlar Milli takımın kazanmış olduğu başarılı maçlar izletilir yüreğiyle oynayan oyuncular gösterilir vb örnekler çoktur. Anlatmakla söylemekle hadi oğlum demekle olmuyor maalesef çok üzüldük çok bir milli takım böyle geriye çekilip sadece savunma yapamaz geriye bu kadar oynayamaz biz akıncıyız geriye bakmak ruhumuzda yok ancak başardıktan sonra döneriz milli ve dini ruh bunu bize aşılamış kim bunun tersini yaparsa kesinlikle yok olur rezil olur ki oldunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle