Löw: Ronaldo, kola şişelerini taşımaktan fazlasını yapabilir

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) merakla beklenen karşılaşması Portekiz - Almanya maçı öncesi teknik direktörlerden önemli açıklamalar geldi.

Löw: Ronaldo, kola şişelerini taşımaktan fazlasını yapabilir
Löw: Ronaldo, kola şişelerini taşımaktan fazlasını yapabilir
GİRİŞ 19.06.2021 10:53 GÜNCELLEME 19.06.2021 11:43
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Son Avrupa Şampiyonu Portekiz, F Grubu'nda Cristiano Ronaldo'nun 2 gol atarak turnuva tarihinin en golcü oyuncusu unvanını ele geçirdiği karşılaşmada Macaristan'ı 3-0 yendi. Almanlar ise iyi oynadığı maçta Hummels'in kendi kalesine attığı golle Fransa'ya 1-0 mağlup oldu.

Kupanın ev sahiplerinden Almanya, Portekiz'i yenerek grupta iddialı olmayı hedefliyor.
Karşılaşma öncesi konuşan Almanya Milli Takımı teknik direktörü Joachim Löw, "Cristiano Ronaldo, kola şişelerini taşımaktan fazlasını yapabilir. Daha fazla kalitesi var. Ne tür koşular yaptığını biliyoruz, tüm takımın Ronaldo'ya dikkat etmesi gerekiyor" diyerek "Ancak Portekiz sadece Ronaldo'nun olduğu bir takım değil"  şeklinde konuştu.

Öte yandan Almanya Milli Takımının genç oyuncusu Joshua Kimmich, "Portekiz karşısında kazanmak için her şeye sahibiz." ifadelerini kullandı.

Portekiz Milli Takımı teknik direktörü Fernando Santos ise Almanya'dan korkmadıklarını söyledi.
 

YORUMLAR 22
  • Besiktaas 2 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo birtane harika
    Cevapla
  • Mahmut zorlar 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapan kardeslerim hangimiz boyle elinin tersiyle itebiliyo coca cola yı acaba?helal olsun musluman olmayan biri yapiyo bizim agzimiza yillardir belki on yillardir yapismis boylot edecem boykot edecez bala ayniyiz baskalarinin yaptiklariyla ovunmek cok hosumuza gidiyo olsa gerek ne dersiniz?
    Cevapla
  • FB12 2 yıl önce Şikayet Et
    Löw Coca Cola’yı bu kadar çok seviyorsan bizde bir Samatta var bi zahmet Alman futbol federasyonuyla iletişime geç ve Samatta’yı öyle pek fazla bir iddiası olmayan bir Alman kulübüne satalım. Bundesliga 2’de olur. Coca Cola’nın güzel reklamını yapar Almanya’da
    Cevapla
  • Mert hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo daha ne yapabilir kırmadiği rekor kalmadi, o maçta da 2 gol atti ne bitmez kola aşkınız varmış dert oldu!
    Cevapla
  • Vanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz Ronaldoyuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle