İsviçre cephesinden Türkiye yorumu

İtalya'ya 3-0 mağlup olan İsviçre gözünü grubun son maçındaki Türkiye karşılaşmasına çevirdi.

İsviçre cephesinden Türkiye yorumu
İsviçre cephesinden Türkiye yorumu
GİRİŞ 17.06.2021 10:25 GÜNCELLEME 17.06.2021 10:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsviçre Milli Takım Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, İtalya maçının ardından verdiği demeçte "Çok güçlü bir İtalya'ya karşı oynadık ve biz yüzde 100'ümüzde değildik. Sahada kendimizden emin değildik ki bu aslında bizim normalimiz değil." diye konuştu.

Maçın ardından takımla da konuştuğunu ve moral vermeye çalıştığını dile getiren Petkovic, "Bu akşamki sonuç bizim için hayal kırıklığı oldu. Olmalı da ama yarından itibaren ileriye bakmalı, pozitif düşünmeliyiz. Türkiye’ye karşı oynayacağımız bir üst tura çıkmak için belirleyici olacak maça hazır olmalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Petkovic, İtalya'nın Türkiye'yi yenerek geldiğini ve bu akşam da güçlü bir performans koyduğunu, bunun da maç için belirleyici faktör olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR 4
  • Hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yenecez ulan...
    Cevapla
  • 1 gol pozisyonu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bize şansları varsa 7-8 atarlar kötü oynarlarsa da 2-0 filan bizi yenerler biz iyi oynarsak 1-0 yeniliriz yada berabere biter gibi bir gol pozisyonuna girsin bizimkiler yeter puan almak önemli değil
    Cevapla
  • Azarbaycan 2 yıl önce Şikayet Et
    Makedonya bile an itibari ile grupta 2.golünü aitti,hala ümit dağıdıp milleti saf yurduna koyuyorlar...mış miş....Adam hala yok Ozan ,yok bilmem hangi futbolcu.... İtalya ve Galler milli takım teknik drektörlerinin ortak görüşü, Türk milli takımını ayrıntılı inceledik sonuç,...HİÇBİR ŞEY BULAMDIK'bu utanç bile bize yeter.....
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Rahat ol bay petkoviç bizim çocuklar 3 lü yemeye alışık. Yalnız ricamız şuki üçten fazla atmayın dünyaya daha fazla rezil olmayalım.
    Cevapla