Şenol Güneş'ten Galler maçında 2 değişiklik!

EURO 2020 A Grubu 2. maçında Galler ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Şenol Güneş, kadroda 2 değişiklik yaptı.

Şenol Güneş'ten Galler maçında 2 değişiklik!
Şenol Güneş'ten Galler maçında 2 değişiklik!
GİRİŞ 16.06.2021 19:20 GÜNCELLEME 16.06.2021 19:24
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

EURO 2020 A Grubu 2. maçında Galler ile Bakü Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelen A Milli Takımı'nda Teknik Direktör Şenol Güneş, 2 değişiklik yaptı. İtalya ile Roma'da oynanan mücadelede ilk 11'de sahaya çıkan Merih Demiral ve Yusuf Yazıcı'yı kulübeye çeken tecrübeli çalıştırıcı, savunmada Kaan Ayhan, orta sahada ise Cengiz Ünder'e formayı verdi.

Güneş, orta saha dizilişinde de değişikliğe gitti. İtalya karşısında Kenan Karaman sağ açık, Hakan Çalhanoğlu da sol açıkta forma giyerken, Galler mücadelesinde Kenan Karaman sol açığa, Cengiz Ünder de sağ açığa geçti.

Hakan Çalhanoğlu ve Ozan Tufan ise orta sahanın ortasında görev aldı. A Milli Takım'ın Galler karşısındaki ilk 11'i şu şekilde:

Uğurcan - Zeki, Kaan, Çağlar, Umut - Okay, Cengiz, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman - Burak Yılmaz.

Galler'de değişiklik yok

A Milli Takım'da 2 değişiklik yaşanırken, Galler ise İsviçre karşılaşmasında sahaya sürdüğü ilk 11'de herhangi bir değişiklik yapmadı.

Galler'in ilk 11'i şu şekilde:

Ward - Roberts, Mepham, Rodon, Davies - Morrell, Allen, Bale, Ramsey, James - Moore.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 23
  • M_M 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor ne yaptı ki Türkiye Ligi'nde Milli takımda yapsın Şenol genelde Trabzonlu futbolcuları patlatmaya çalışıyor ve milli takımı feda ediyor Burak ne işi var burda Herzaman bir kişi eksik oynuyoruz Neyse geçmiş olsun herkese galibietsi eve döneceğiz Belli oldu artık
    Cevapla
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    3. Değişikliği de kendine yapsa yazık
    Cevapla
  • Fifa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne taktik ne futbol hiç birsey yok.
    Cevapla
  • Dadas ado 2 yıl önce Şikayet Et
    gunes korkak oynayanlardan futbolcu olmaz kesere sap olur
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    biri almanya ikinci liginden, digeri fransa ikinci liginden. yusuf yazici ile cengiz ünder sokak futbolcusu. ozan tosunu ile torbilli okay zerre kadar hak etmiyorlar oynamayi. calhanoğlu da şişirilmiş kocaman kücük bir balon.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle