İşi zora soktuk! İşte Türkiye'nin grubunda son durum

EURO 2020'de bugün A ve B gruplarında toplam 3 maç oynandı. İtalya şampiyonada gruptan çıkmayı garantileyen ilk takım oldu.

İşi zora soktuk! İşte Türkiye'nin grubunda son durum
İşi zora soktuk! İşte Türkiye'nin grubunda son durum
GİRİŞ 17.06.2021 00:42 GÜNCELLEME 17.06.2021 00:42
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

  
TÜRKİYE 2'DE SIFIR YAPTI!

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası A Grubu ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, Bakü Olimpiyat Stadı’nda Galler'le karşı karşıya geldi. Galler her iki yarıda bulduğu gollerle maçı 2-0 kazandı.

Galler'e galibiyeti getiren golleri 43. dakikada Aaron Ramsey ve 90+5'te Roberts kaydetti. Öte yandan Gareth Bale, 61. dakikada kullandığı penaltıyı üstten dışarı gönderdi.

Bu sonuçla milli takımımız gruptaki ikinci maçından da puansız ayrılırken Galler puanını 4'e çıkardı.

Grubun son maçında Türkiye, İsviçre ile karşılaşırken Galler ile İtalya mücadele edecek.

İTALYA SON 16'YI GARANTİLEDİ

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) A Grubu'nda A Milli Futbol Takımımızın rakiplerinden İtalya ve İsviçre, İtalya'nın başkenti Roma'da yer alan Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi.

90 dakikanın sonunda İsviçre'yi 3-0'lık skorla mağlup eden İtalya, ikinci maçların sonunda liderliğini sürdürerek gruptan çıkmayı garantiledi.


Teknik direktör Roberto Mancini'nin öğrencilerine galibiyeti getiren golleri 26 ve 52'de Manuel Locatelli, 89'da Ciro Immobile kaydetti.



TÜRKİYE GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Turnuvadaki ilk iki maçını kaybeden Ay-Yıldızlılar, son sıraya demir attı. Millilerin Son 16 Turu’na kalabilmesi için İsviçre’yi yenmesi yetmeyecek, rakiplerin alacakları sonuçlar da kaderimizi çizecek. EURO 2020'de her gruptan ilk 2 ile birlikte 6 grubun en iyi 4 üçüncüsü 2. tura yükselecek.

PUAN DURUMU VE SON HAFTA PROGRAMI



GÜNÜN İLK MAÇINDA RUSYA İLK GALİBİYETİNİ ALDI

EURO 2020 B Grubu 2'nci maçında Rusya, Finlandiya'yı 45+2'nci dakikada Miranchuk'un golüyle 1-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.

EURO 2020 B Grubu 2'nci maçında Rusya, Finlandiya'yı Saint Petersburg Stadı'nda ağırladı. Ruslar, 45+2'nci dakikada Aleksei Miranchuk'un attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 2'nci yarıda başka gol olmayınca Rusya, sahadan 1-0 galip ayrıldı ve grupta 3 puanla tanışmış oldu. Finlandiya ise 3 puanda kaldı.



B Grubu'nda 21 Haziran Pazartesi günü Rusya-Danimarka, Finlandiya-Belçika karşılaşmaları oynanacak.

YORUMLAR 59
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsınlar aldıkları para yetmıyor maç akşamları bile aç kalmamak için gece de çok çalısıyorlar. asıl mesleklerıne zaman ayırdıkları için futbola enerjileri kalmıyor garibanların . yatakta kı performansı sahada da gosterseler olacakta. futbolda dökuluyorlar
    Cevapla
  • dogru Söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    bence senol günes devresi coktan kapanmisti, yirmi sen evvelki basariyi bugünki gibi görenler iste fiyasko ile biten EU. maclarini izlediler, sonus 5 gol yedik 0 gol ve sifir puandayiz. Isvicrede bizi yenecek diye korkuyorum. S. Günes mac sonrasi hemen istifa etmesi lazim.Aldigi maas yoksa haramdir. Saygilarimla
    Cevapla
  • kayı boylu 2 yıl önce Şikayet Et
    ayyıldızlı formayı giymeyi hak edenler giymeli ŞU BİR GERÇEK ONURLU,RUHLU,HAYSİYETLİ VE ŞEREFLİ OLANLAR KAZANIRLAR kaybede bilirsiniz ama mücadele ederek
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbol federasyonu denilince aklıma ilk gelen şey milyon EURO lar.
    Cevapla
  • Mircea Lucescu 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu ülkeye Mircea Lucescu gibi bir hoca gönderdi ama kıymetini bilemediniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle