Christian Eriksen sahalara dönecek mi?

Danimarka-Finlandiya maçında kalbi duran ve kalp masajıyla hayata geri döndürülen Christian Eriksen'in bir daha futbol oynaması zor gözüküyor.

Christian Eriksen sahalara dönecek mi?
Christian Eriksen sahalara dönecek mi?
GİRİŞ 13.06.2021 12:59 GÜNCELLEME 13.06.2021 14:14
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Danimarka Futbol Federasyonu, dün oynanan Finlandiya müsabakasında fenalaşan Eriksen’in durumunun stabil olduğunu ve desteklerini ileten herkese teşekkür ettiğini açıkladı.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Finlandiya ile oynanan müsabakada fenalaşarak yerde kalan Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen için Danimarka Futbol Federasyonu yeni bir bilgilendirme yaptı. Yapılan açıklamada, Eriksen ile bu sabah konuşulduğu ifade edilirken, "Durumu stabil ve ileri tetkikler için hastanede kalmaya devam edecek. Milli Takım kadrosu ve ekibi, dün yaşananlardan sonra destek aldı ve bundan sonra da birbirlerinin yanında olmaya devam edecek. Eriksen ve ailesine desteklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz" açıklamalarına yer verildi.



ESKİ DOKTORU "SAHALARA DÖNEMEZ" DEDİ

Tottenham’da oynadığı dönemde düzenli olarak Eriksen’in senelik testlerini gerçekleştiren St.George Universitesi kardiyoloji profesörü Sanjay Sharma, olayı duyar duymaz test sonuçlarında gözden kaçırdıkları bir şey olup olmadığını kontrol ettiğini söyledi.



"BİR DAHA ÖLMESİNE İZİN VERİRLER Mİ? HAYIR"

Detaylı incelemeden sonra en ufak bir sorun bile olmadığını bir kez daha gördüğünü söyleyen Sharma, Eriksen’in sahalara dönüşünün zorluğunu şöyle ifade ediyor: “Aslında Eriksen birkaç dakikalığına öldü. Öldü, ama doktorlar onu getirdi. Bir daha ölmesine izin verirler mi? Hayır”



Eriksen, St. George Üniversitesi’ndeki son yıllık testini Inter’e transfer olmadan hemen önce olmuştu.

YORUMLAR 19
  • Vatandaş TC 2 yıl önce Şikayet Et
    Öldüren ve dirilten ancak Rabbimindir. Ölmüşte doktorlar geri döndürmüş,eğer eceli gemiş olsaydı dünyanın en İyi doktorları dahi onu geriye döndüremezdi.
    Cevapla
  • Greenpeace 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi haline bıraksalar döner miydi? Hatta ayağa kalkar mıydı? Başında bekleyip üfleselerdi ayaklanıp yürür müydü! Bu sorunun yanıtını verdiğinizde doğru yolu bulmuş olacaksınız.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Eriksen dön armutsan dönme.
    Cevapla
  • Barış 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu haberleri yapmayın ya Allah diledimi alır 2 kere 2 dört
    Cevapla
  • Imam43 2 yıl önce Şikayet Et
    Öldüren ve dirilten ancak Rabbimindir.Ölmüşte doktorlar geri döndürmüş,eğer eceli gemiş olsaydı dünyanın en İyi doktorları dahi onu geriye döndüremezdi.
    Cevapla
  • MATRAX 2 yıl önce Şikayet Et
    Dün sosyal medyada belki yüzmilyonlarca insan Eriksen'den güzel haberler beklerken irkildim ve şunu düşünmeden edemedim. Kanıksadığımız ölümleri hiç bu kadar üzülerek, yüreklerimiz titreyerek bekledik ve dualar yağdırdık mı diye. Filistin'de, Arakan'da, Srebrenitsa'da, Suriye'de, Afganistan'da ve sayamayacağım bir çok yerde ölümler ve yaşam savaşları hiç bir zaman "Eriksen'in hayata tutunma çabası" kadar DRAMATİK VE DOKUNAKLI OLDU MU EY MÜSLÜMAN? Bu soruyu önce kendi nefsime, sonra sizlere soruyorum. Yüz milyonlarca insanı Eriksen'in sağlığı için Dua nöbetine çağıran da, milyonlarca Mazlum'un katledilişini "RAKAM OLARAK BİLE" "MEĞERMEYEN" de aynı AKIL...
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Hay yaşa matrax....açlıktan afrikada kaç Çocuk ölüyor hiç üzülen yok
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    MATRAX.Arakan neresi?Ben biliyorum gittim. Afganistan neresi? uyuşturucu trafiğinin tam başkenti.yapanlarda Taliban ve örgütler.Suriye neresi?Ülkesini bırakıp yabancılara ve Kürt lere teslim edenlerin işgal edilen ülkesi?Filistin neresi? Ermenilerle ve PYD ile dostuz diyen Mahmut Abbasın, dedeleri tarafından toprakları İsraillilere satılan ,ezilenlerin ülkesi.Dün eve geldim, ve tv de bu olay meydana gelmişti.herkes ağlıyor dua ediyordu. İnsanların etkilenmesi normal.Bende etkilendim.Ama Suriyeyi, Arabistanı,Irakı,Afganistanı yönetenler ölse üzülmem.Halkının ölmesinden mesul olanlar ölsün zaten.Ajitasyon yapmayın.Tüm samimiyetimle yazıyorum; Allah Eriksen'e şifa versin.
    Cevapla
  • Yeniçeri 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz yeryüzünde hiç kimsenin ölümünü istemeyiz bu sebebten farklıyız. Emin ol bizlerin yüreği o durumlarda daha çok acıyo
    Cevapla
  • Unutmadım elbet 2 yıl önce Şikayet Et
    Birisi isimli yorumcu burası sizin babanızın yeri mi. Fikrini söyler tıpkı sizin gibi.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim farkimiz bu, müslümaniz. Önümuzde karınca bile ölse uzuluruz biz...
    Cevapla
  • Birisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş yapma.dünkü olay canlı yayında herkesin gözü önünde gerçwkleştiği için insanlar etkilendi.saçmasalak fikirlerin kendine kalsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle