Şenol Güneş'in soyunma odasındaki sözleri!

İtalya karşısında ağır bir yenilgi alan Milli Takım'da Teknik Direktör Şenol Güneş, soyunma odasında futbolculara karşı sert ifadelerde bulundu.

Şenol Güneş'in soyunma odasındaki sözleri!
Şenol Güneş'in soyunma odasındaki sözleri!
GİRİŞ 13.06.2021 11:13 GÜNCELLEME 13.06.2021 11:13
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

İtalya maçı sonrası soyunma odasında “Sizi bu gece hiç tanıyamadım” siteminde bulunan A Millî Takım’ın tecrübeli hocası “Bu maçı kafamızdan atıp diğer iki maçı almaya odaklanmalıyız” dedi.

“Bu gece sizi hiç tanıyamadım”

A Millî Takım, EURO 2020’nin açılış maçında İtalya’ya Roma’da 3-0 yenilerek turnuvaya kötü bir başlangıç yaparken alınan mağlubiyetten çok, ortaya konan kötü futbol eleştirilerin odağındaydı. Millilerin İtalya karşısında hiçbir varlık gösterememesi umutları azaltırken soyunma odasında oyunculara moral veren isim teknik direktör Şenol Güneş oldu. İlk olarak “Bu gece sizi hiç tanıyamadım” siteminde bulunan Güneş “Geriden isabetli paslarla çıkamadık, yarı sahamıza gömüldük ve bilinçsizce atakları savuşturmaya çalıştık. Bu oyun bize hiç yakışmadı. Yardımlaşmadan uzaktık. Daha fazla sorumluluk almalısınız” dedi.

"Her şey elimizde"

İtalya’nın çok güçlü bir ekip olduğunu da hatırlatan tecrübeli teknik adam, “Beni en çok üzen şey kendi oyunumuzu ortaya koyamamak oldu” dedi. Ancak henüz hiçbir şeyin bitmediğini de hatırlatan Şenol Hoca, “İki galibiyet bizi yine gruptan çıkarır. Bu yüzden bir an önce bu maçın kötü hatıralarını unutup dersler de çıkararak yolumuza devam etmeliyiz. Şunu unutmayın 2002 Dünya Kupası’nda da, 2008 Avrupa Şampiyonası’nda da ilk maçımızı kaybetmiştik sonra fantastik sonuçlar aldık. Bunu yine başarmak ve taraftarımızın yüzünü güldürmek bizim elimizde. Önemli olan düşmemek değil, düşünce ayağa kalkmasını bilmektir” ifadelerini kullandı. (Türkiye)

YORUMLAR 49
  • Tuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha bisey bitmedi
    Cevapla
  • Ulubatlı hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımdan cacık olmaz kafalarında bi kac kişinin 750 Gr jöle var podyuma çıkmış gibiler Kaleci .yazıcı..kahveci..meras..diğerlerinde siz bulun.ozan karayolları elemanı gibi gelene gec diyordu ortadan.daha nediyim
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla Şenol sen futbolcuları tanıyıp tanımadığını bilmem ama senin ne olduğunu biliyorum zavallısın terim 1 sen 2 ülke futbolundan def..ıun bıktık hep futbolcular suclu! Halbuki sizden Bib.. K olmaz. Lucescu adam gibi adam. Terimin Şenol un türkiyede hala antrenör yapıyor olması ülke futbolunun seviyesinin ne olduğunu gösterir
    Cevapla
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Haksızlık ediyorsunuz hem futbolcumuzlara hem çok kıymetli hem değerli ülke insanlarına. Unutmayınızki onlar önce insanlar siz işinizde hiç hata yapmadınızmı. Yoksa bu takım Fransa’yı yendiğimde Hollanda’ya 4 attığında sevinmelerden değilmisimisiniz
    Cevapla
  • Kdz ereğli 2 yıl önce Şikayet Et
    Insanlari eleştirmek kolay. biz kendi değer ve kıymetlerimizi bu kadar çabuk kötü lememeliyiz Milletimize ve çocuklarına güvenmezssek kabiliyeti insanlar yetiştirmeyiz.Lig maçlarında da aynı tahammül suzluklerimizden nerdeyse 3 haftada bir teknik direktör değiştiriyoryor takımlarımız Hem Şenol hoca başarısız değil hiç bir şey yok derseniz dünya 3.şu Şenol hoca ile olduk eleştirelim hakaret etmeyelim üslup önemli
    Cevapla
  • Mehmet06 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten milli takımın en büyük iki başarısı olan dünya ve Avrupa 3.lügunde milli takımın başında Lucescu vardı dimi. İşte sırf laf olsun diye yazmışsin . Fikrin bile yok!
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 2 yıl önce Şikayet Et
    Euro 2008 de motive için uzman deneyimli ekipler vardı yine Bu ekibe ihtiyaç var inşallah bizim çocukları dirilişine yardımcı olurlar.
    Cevapla
  • Taha Nas 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen Yalan. Zaten taktik felan yoktu gol yemeyin yeter demis golu yediklerinde de akisina birakti neyini taniyamamis adamlara firsat vermedin ki oynasınlar.
    Cevapla
  • Emree 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bence bugun harika oynadiniz falan demistir hoca gole kdr takimi begendi ztn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle