Şenol Güneş: İtalya karşısında farklı olacak!

Euro 2020 öncesi son hazırlık maçında Türkiye, Moldova'yı 2-0 yendi. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Şenol Güneş değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş: İtalya karşısında farklı olacak!
Şenol Güneş: İtalya karşısında farklı olacak!
GİRİŞ 03.06.2021 22:35 GÜNCELLEME 03.06.2021 22:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş, Milli Takım'ın Moldova'yı 2-0 yendiği maçı ve İtalya maçını değerlendirdi.

Tecrübeli teknik adam, "Cengiz'in gol atması moral oldu. Oyun önemli. Rakipten daha güçlü bir takımız. Zaman zaman baskı yapmaya çalıştık. İlk yarıda ortaları iyi yaptık ama netice alamadık. Çeşitlilik bakımında sıkıntı yaşadık. İsabetli pas ve orta yapılarak sonuç alınabilir. İtalya maçı farklı olacak. Savunma yapan takıma karşı neler yapabileceğimizi gördük. Oyuncularımızın ne vereceğini göreceğiz. Bu ve önceki maçta oyuncularımızın performansını gördük. İtalya hem güçlü hem ev sahibi takım. İtalya karşısında farklı oyun olacak. Bugün Kenan istekliydi. Bazı oyuncuları nerede nasıl oynatacağıma karar vereceğim. Ne zaman ne geleceğini bilemeyiz herkesin hazır olması lazım" diye konuştu.

"Sekiz günde her gün aşama aşama daha iyi olmayı bekliyorum. İtalya maçında bekliyorum. Çağlar'ın fizik olarak sorunu yok. Merih'in geçen maçta sakatlığı vardı. Kaan'ı ortada görmek istedim. Hepsini yorumlayabilirsiniz. Mert akıllı bir oyuncu, Umut var, Rıdvan var. Kendi içimizde oluşabilecek sorunları çözmemiz gerekiyor."

YORUMLAR 2
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    zor dostum zor oynamadan kazanmak. dünkü oyunu hic sevmedim
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    benim pek umudum yok, oyunu hiç sevmedim
    Cevapla