Merih Demiral ve Uğurcan'dan maç sonu açıklama

A Milli Takımımız, EURO 2020 öncesi oynadığı son hazırlık maçında Almanya'da Moldova'yı Burak Yılmaz ve Cengiz Ünder'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Merih Demiral ve Uğurcan'dan maç sonu açıklama
Merih Demiral ve Uğurcan'dan maç sonu açıklama
GİRİŞ 03.06.2021 22:26 GÜNCELLEME 03.06.2021 22:26

EURO 2020 hazırlıkları kapsamında Azerbaycan ve Gine ile karşılaşan A Milli Takım son provasını Moldova karşısında yaptı.

A Milli Takım, 11 Haziran'da başlayacak Avrupa Şampiyonası öncesi Almanya'da oynadığı maçta rakibini 2-0 mağlup etti. A Milli Takımımıza galibiyeti getiren golleri 58. dakikada Burak Yılmaz ve 77'de Cengiz Ünder kaydetti.

Milliler daha önce Antalya'da oynadığı iki hazırlık maçında Azerbaycan'ı mağlup ederken Gine ile berabere kalmıştı.

Karşılaşmanın ardından konuşan defans oyuncularından Merih Demiral, "Bu tip hazırlık maçları, EURO 2020 öncesinde takımı görmek için çok önemli. İlk yarı zorlu geçti, oyunu tam anlayamadık. İkinci yarı çok güzel bir oyun çıktı. Kamp sürecimiz çok iyi gidiyor. İnşallah EURO 2020'de en iyi şekilde sahada olacağız" dedi.

Kaleci Uğurcan Çakır ise, "Antalya'da hazırlıklarımız güzel geçmişti. Hem biraz dinlendik hem de antrenman yaptık. Bugün son hazırlık maçımızı oynadık, artık tüm konsantrasyonumuz İtalya maçında. Ülkeme yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu formayı giymek çok gururlu bir duygu" diye konuştu.

A Milli Takımımız, EURO 2020'nin açılış maçında Roma'da İtalya ile karşılaşacak.