Burak Yılmaz açıkladı! 'Çok iyi teklifler var'

A Milli Takım forması giyen Burak Yılmaz, basın toplantısında geleceğiyle ilgili konuştu ve önemli transfer teklifleri aldığını açıkladı.

Burak Yılmaz açıkladı! 'Çok iyi teklifler var'
Burak Yılmaz açıkladı! 'Çok iyi teklifler var'
GİRİŞ 27.05.2021 12:38 GÜNCELLEME 27.05.2021 12:39
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1'de şampiyon olan Lille'in golcüsü Burak Yılmaz, Milli Takım kampında açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde;

A Milli Takım forması bizim için her şeyin üzerinde. Dünya Kupası Elemeleri'nde büyük maçlarda iyi performans ortaya koyduk. Tek tek bakmamız gerekiyor, biz maç maç baktığımız zaman başarılı oluyoruz. Benim birinci hedefim İtalya maçı. İtalya defansıyla ekol olmuş bir ülke. Ne biz onlardan çekiniyoruz, ne de onların bizden çekindiğini düşünüyorum. Baskı her zaman bana iyi gelmiştir. Maça kadar istediğiniz kadar baskı yaratabilirsiniz.

"İYİ BİR JENERASYON YAKALADIK"

Geçmişte çok sıkıntılar yaşandı ama başarısız dönemde çok genç arkadaşımız aramıza katılmıştı. Geçmişteki hocalarımıza da teşekkür ederiz. İyi bir jenerasyon yakaladık. Burada en büyük pay basınındır, milli maç haftası değil milli hafta ilan ettiğiniz haftalar var.

"BÜYÜK MAÇLARI DAHA İYİ OYNUYORUZ"

Hollanda, Norveç, Letonya maçına gelene kadar 2.5 günde 1 maç oynadık. 2.5'ar günde 4 tane maç oynadık. Letonya maçının talihsizliği, son maç olmasıydı. Çok yorulmuştuk. Yaklaşık 15-16 oyuncumuz koronavirüs oldu. Çok talihsizlik vardı. Milli maçlarda, kolay-zor maç bunların konsantrasyonu farklı değil. Görünün de bir şey var, büyük maçları daha iyi oynuyoruz. Şenol Hoca da buna vurgu yaptı. Bundan sonra böyle maçlara daha farklı hazırlanacağımızı söyledi.

"PSG'NİN ÖNÜNDE ŞAMPİYON OLMAK GURUR VERİCİ"

Kolay geliyor ama yaşanılan bu başarıyı 1 sene sonra belki daha iyi anlayacağız. Mbappe ve Neymar şu an dünyanın en iyi iki oyuncusu ama sadece onlardan ibaret değil. dünyanın en güçlü kulübüne karşı başarılı olduk. Onların önünde şampiyon olmak gurur verici.

"ÇOK İYİ TEKLİFLER ALDIM"

7 Yaşında futbola Antalya'da başladım. 35 yaşındayım şimdi yine buradayım. Şükürler olsun iyi bir kariyerim oldu. Kovulduğum, kiralık gittiğim ve en yüksek bonservisle gittiğim dönem oldu. Galatasaray'a dönmek istiyorum dedim olmadı. Beşiktaş'ta devam etmek istiyorum dedim olmadı. Tamamen Avrupa Şampiyonası'na odaklanmış durumdayım. Teklifler var mı derse sorarsan "Çok iyi teklifler var" ama şuan Lille şampiyonluğunu kapatıyoruz bugün itibariyle. Milli Takım'a odaklanıyoruz. İzninizle Lille şampiyonluğuyla alakalı bir şey sorulmamasını istiyorum. Şampiyonluğu çok iyi kutladık. Siz de iyi destek verdiniz. Bugün itibariyle Lille Şampiyonluk olayını kapatıyoruz.

YORUMLAR 25
  • menjcemilşimşek 2 yıl önce Şikayet Et
    burak yılmazı eleştirenler kendinize bir sorun yorum yapmayı biliyormusunuz adamın kariyerine bir bakın bir de kendinize bakın yürürken dikkat edin elektirik diregine çarpmayın
    Cevapla
  • katibb 2 yıl önce Şikayet Et
    başarılı bir sezon geçirmiş ve haklı olarak konuşuyor.. neyini eleştiriyorsunuz anlamadım.. ülkem insanı nerede, hangi alanda olursa olsun ama hep başarılı olsun isterim.. umarım yolu açık olur..
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Fıtbolcu olabilirsin ama adam olamazsın
    Cevapla
  • Adil 2 yıl önce Şikayet Et
    Yetkili Adam ölçer
    Cevapla
  • Kerim 2 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka la :D
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak 35 yaşında boş adam diyenler sizin takımlardaki doluları da görüyoruz Falcao mesela hala kış uykusunda :))
    Cevapla
  • Levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    Düzgün biri olsaydin, Lille ile gelecek sezon Sampiyonlar Ligi oynayacagim, transfer söz konusu degil derdin ama sen yine paranin pesinden kosup yanlis karar vereceksin..
    Cevapla
  • Adil 2 yıl önce Şikayet Et
    Düzgün biri olsaydın fransada 3 kardeşimizin başarısıyla sevinşrdin
    Cevapla
  • levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    yegen sen anlamasın adam tadında bırakıp gidiyor .Lille nin teknik trektörü gitti burak neyi beklesin orda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle