Mohamed Zeki Amdouni, İsviçre'yi tercih etti!

Milli Takımlar hesabı, Mohamed Zeki Amdouni'nin kendi isteğiyle İsviçre Milli Takımı'nda oynamayı tercih ettiğini duyurdu.

Mohamed Zeki Amdouni, İsviçre'yi tercih etti!
Mohamed Zeki Amdouni, İsviçre'yi tercih etti!
GİRİŞ 18.05.2021 19:23 GÜNCELLEME 18.05.2021 19:23
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ümit Milli Takım kadrosuna çağırılan Mohamed Zeki Amdouni’nin İsviçre Milli Takımı’nı seçtiğini ve bu yüzden aday kadrodan çıkarıldığını açıkladı.

TFF, Ümit Milli Takım kadrosuna davet alan Mohamed Zeki Amdouni’nin İsviçre Milli Takımı’nı seçtiğini açıkladı. Konuyla ilgili olarak TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ümit Millî Takımımızın Mart ayında oynadığı hazırlık maçları için açıklanan kadroda yer alan ve Sırbistan müsabakasında 45 dakika süre alan Mohamed Zeki Amdouni, 2 Haziran 2021 Çarşamba günü oynanacak olan Ukrayna karşılaşmasının kamp kadrosuna da alınmıştır. Ancak futbolcunun kulübü tarafından tarafımıza yapılan yazılı bildirimde Mohamed Zeki Amdouni'nin kendi isteğiyle İsviçre Millî Takımı'nda oynamayı tercih ettiği dile getirilmiştir. Bu nedenle bahse konu futbolcu kamp listesinden çıkartılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Mohamed Zeki Amdouni kimdir?

Futbolculuk kariyerine İsviçre'nin Servette ekibinde başlayan genç isim sonrasında sırasıyla Meyrin, Etoile Rouge, Etoile Carouge ve Stade-Lausanne formaları giydi. Sol kanat ve santrfor bölgelerinde oynayabilen Amdouni bu sezon 31 lig maçında bin 667 dakika süre alırken 11 gol 4 asistlik bir performans gösterdi. Kasım 2019'da İsviçre U20 Milli Takımı'yla iki maça çıktı. Bu süreçte Tunus U21 Milli Takımı'ndan da davet aldı. 20 yaşındaki oyuncu Ümit Milli Takımımız ile 1 karşılaşmada görev yaptı.

YORUMLAR 21
  • Hayırlısı 2 yıl önce Şikayet Et
    Çokta mühim değil. Saygı duymak lazım.
    Cevapla
  • tercuman 2 yıl önce Şikayet Et
    sayin milli takim yetkilileri lütfen Türkce bilmiyenleri ve ruhsuzlari milli takima almayin...
    Cevapla
  • Tyu 2 yıl önce Şikayet Et
    Hele su tipe bak turkce bile bilmiyordur o...
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara Türkiye nin hiç ihtiyacı yok ama Türkiye deki hocalar biçılıyor ben Trabzonspor Luyum biriçikiyor ben Beşiktaş lıyım çocuk bakmış Şenol hoca forma vermez vazgeç miş
    Cevapla
  • tercuman 2 yıl önce Şikayet Et
    ruhsuzlarin milli takimda yeri yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle