Salih Uçan'dan Şenol Güneş'e sitem

Alanyasporlu Salih Uçan, bugün açıklanan geniş EURO 2020 kadrosunda yer almamasının ardından isyan bayrağını açtı.

Salih Uçan'dan Şenol Güneş'e sitem
Salih Uçan'dan Şenol Güneş'e sitem
GİRİŞ 14.05.2021 15:22 GÜNCELLEME 14.05.2021 15:23
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020'de yer alacak olan A Milli Futbol Takımının turnuva öncesinde Antalya'da yapacağı kampın aday kadrosunu açıkladı. Kadronun kamuoyu ile paylaşılmasının ardından tartışmalar da başladı. 

Süper Lig'de Alanyaspor forması altında gösterdiği performans ile dikkatleri yeniden üzerine çeken Salih Uçan da kendisine ait sosyal medya hesabından sitemde bulundu.

Şenol Güneş: Salih Uçan sakat

Şenol Güneş, basın toplantısında Salih Uçan ile ilgili gelen soruya "Salih Uçan sakat. Bunu biliyorsunuz. Bizim düşündüğümüz çok isim var. Bütün oyunculara kapımız açık." yanıtı vermişti. 

Salih Uçan'ın açıklaması şu şekilde:

"Milli takım formasını giymek benim için her zaman büyük bir onur. Elbette teknik ekibin kararlarına saygı duyuyorum ancak büyük de bir hayal kırıklığı yaşıyorum."

"İki senedir iyi futbol sergilediğimi düşünüyorum. Yüzüme aldığım darbeyle ilgili durumu atlattım. Antrenmanlarıma kaldığım yerden devam ediyorum. Zoru severim, pes etmek yok, mücadeleye devam. Tüm teknik ekibe ve arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum."
 

YORUMLAR 36
  • Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    Nüfus kaydını trabzona aldır dostum. Başka türlü olöaz
    Cevapla
  • Koral 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş aleyhine YORUM yapanlara şaşırıyorum.. Dünya 3..lüğü var..Şimdi ise Avrupa şampiyonasına taşıdı milli takımı..Dünya kupası elemelerinde ıyi başladı. 2 galibiyet..1 beraberlik.
    Cevapla
  • D.Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Fsd 15 ,norveç ve hollanda galibiyetlerine ne diyosun bunlardan biriyle berabere kalıp letonyayı yense sorun yoktu adam dünya üçüncüsü olmasa ikinci turda elense sıkıntı olmazdı milli takım hocası istediği futbolcuyla çalışma hakkına sahip başarısız olursa gider milli takıma başarılar
    Cevapla
  • Fsd15 2 yıl önce Şikayet Et
    Letonya beraberliği mi .Yoksa brezil ya mı
    Cevapla
  • Doğrucu Dervis 2 yıl önce Şikayet Et
    Her takimdan 1-2 kişi veya bazi kulupler isyan etmis Senol Güneş e birileri bunlara bu takimin sayısının sınırlı olduğunu söylesin 50 kisi cagrilsaydi onlar da gelirdi Teknik direktör nasıl takım yenildiği zaman tüm sorumluluğu üzerine alıyorsa Kendi kafasına göre sistemine göre istediğini de cagirir Ayrica bu cagrilmayan kisiler Cağrilanlarin hangisinden daha iyi oynuyor ki isyan ediyorlar Her kulup veya futbolcu önce bunu söylesin zaten ağırlıklı olarak hepsi farkli Avrupa liglerinde oynayan futbolcular çağrılmış kendileri bunlardan daha iyi oynamış olsalar Bu bizim kuluplerin elinde olan futbolcular da orada oynarlar dı veya Avrupa önce onlari transfer ederdi. .
    Cevapla
  • Hasan Köseler 2 yıl önce Şikayet Et
    Üzülme hacım..tff de bir imparatorluk var şenol güneşinde içinde olduğu..basari olsun olmasın terim gider Şenol gelir,şenol gider Terim gelir kısır döngü işte..talimat var hocaya aman su adamları al hoca diye ..seni almayan hoca ya hoca demek mümkün değil..bunlar federasyonu iyice vesayet altına almışlar yazık yazık
    Cevapla
  • bergamali 2 yıl önce Şikayet Et
    senol gunes tam bir fener dusmanidir..
    Cevapla
  • Amsterdam 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerle. Ne alaka. Senin gibiler algi yapa. Yapa. Bak yarin Gs. Sampiyon. Siz hala. Bjk veya digerleriyle oyalanin durun Kafaniz anca o ona bu buna düsman ona basar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle