Tümer Metin maçı izlerken mesaj attığı futbolcuyu açıkladı

A Milli Takımın Macaristan'a 2-0 yenilerek Uluslar Ligi'nde küme düştüğü maçı değerlendiren Tümer Metin, mücadeleyi izlerken Cengiz Ünder'e mesaj attığını açıkladı.

Tümer Metin maçı izlerken mesaj attığı futbolcuyu açıkladı
Tümer Metin maçı izlerken mesaj attığı futbolcuyu açıkladı
GİRİŞ 19.11.2020 11:49 GÜNCELLEME 19.11.2020 11:51
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Ay-yıldızlı ekibimiz, deplasmanda Macaristan’a 2-0 mağlup oldu ve C Ligi’ne düştü. TRT Spor yorumcusu Tümer Metin, mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Metin'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Sağlıklı şekilde buraya gelmedik"

 

 

"Hayal kırıklığı yaşadık. Buraya kadar gelen kadar belirgin örnekler verdik. Kazanırsak lider olacaktık ama sağlıklı şekilde buraya gelmedik. Bütün oyunu iyi oynadığımız bir maç yok, hep bölüm bölüm iyi oynadık. O iyi anlarda da değişen oyuncu performanslarına bağlı olarak oynadık."

"Cengiz'e mesaj attım"

"Cengiz Ünder'e izlerken mesaj attım; 'Sensiz kaleye gidemeyiz' dedim. EURO 2020 bileti almış Milli Takım'da bir oyuncu anılıyorsa, içerideki oyuncular da kendilerini sorgulamalı. Geriden gelirken ekstra işler yapmak bizi yorar hale geldi. Bizim oyuncularımızın oyun aklı ve oyun şekli belli olmalıydı. Hep reaksiyon vererek oynadık. Macaristan'a karşı reaksiyon da veremedik."

YORUMLAR 22
  • Doktor 3 yıl önce Şikayet Et
    Şenol gitsin gerisi kalsın. Macar hoca maç boyu oturmadı, Şenol ise hayatında sadece fener maçlarında ayakta
    Cevapla
  • orhan tuna 3 yıl önce Şikayet Et
    fatih varken çok halt karıştıryodu sanki milli takım..milli takımın en başarılı teknik direktörü şenol güneş tir...
    Cevapla
  • faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    takımda kenan diye bir konu mankeni var . herkes çıkıyor bu adam sahada .hakan çalhanoğlu yırtıyor kendini yanında oynayacak arkadaşı yok. manken kenan bey zaman zaman at gibi koşuyor.
    Cevapla
  • cabbar keskintura 3 yıl önce Şikayet Et
    Dakika 88 1 -0 yenik durumdayız .hoca oyuncu listesi yapıyor .Futbolcularda hocada maça hazırlanmamışlar rakip sahadan kaleciye geri pası açıklayacak kimse varmı bilmiyorum
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Takım iyi ama ozan kabak hariç.. Bu adam topçu değil kesinlikle oynatılmamalı sonuç gs altyapılı birisi menfaat e göre oynuyor diğer gs altyapılılar gibi... ruh ve yürek yok yazık ediyor takıma Ayrıca yusuf yazıcı kaliteli ama sanki mahalle maçına çıkmış gibi oynuyor tek pas vs adam düşürme bunlar mahalle maçında olur bu maçlarda değil uyarmak lazım yoksa kalitesini kaybeder
    Cevapla
  • Erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen futboldan anlamıyorsun kardeş orda iki tane aslan gibi yedek kaleci var mertin yediği gole ağzını açmıyorsun iki maçtada hatalı gol yedi deniz türüç kaan ayhan yusuf yedek oturtulmamalıydı kabahat şenol güneşin sen kalkmış ozan kabaktan bahsediyorsun nazım kendi takımında 11 de oynuyormu milli maçta ne yaptı
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Oyun sistemimiz yok. Rusya'dan yediğimiz iki gol de aynı şekilde, adamlar topun olduğu yere göre pozisyon alıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle