TFF'den Vida ve koronavirüs açıklaması

Domagoj Vida'nın devre arasında koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrasında TFF'den bilgilendirme mesajı paylaşıldı.

TFF'den Vida ve koronavirüs açıklaması
TFF'den Vida ve koronavirüs açıklaması
GİRİŞ 12.11.2020 14:52 GÜNCELLEME 12.11.2020 14:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Domagoj Vida'nın devre arasında koronavirüs testinin pozitif çıkması ve oyundan alınması sonrasında TFF'den konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, A Milli Takım idari ve teknik heyeti, Domagoj Vida ile temaslı olabileceği şüphesi bulunan herkesin kafileden ayrı bir şekilde karantinaya alındığı bildirildi.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;

"A Milli Takımı'mız ile oynadığı özel karşılaşmada Hırvatistan Milli Takım Kaptanı Domagoj Vida'nın yapılan korona virüs testi pozitif çıkmış ve bu futbolcu ilk 11'de başladığı maçın devre arasında oyundan alınmıştır.

Hırvatistan Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Vida'nın karşılaşma için gerçekleştirilen Covid-19 testlerinin negatif çıktığı fakat aynı kafilenin İsveç müsabakası için yapacağı seyahat gerekçesiyle karşılaşma sabahı alınan örneklerin pozitife dönüştüğü kaydedilmiştir.

A Milli Takım idari ve teknik heyeti, Domagoj Vida ile temaslı olabileceği şüphesi bulunan herkesin kafileden ayrı bir şekilde kamp yapılan Riva'daki Milli Takımlar Tesislerine ulaştırılmasını ve burada da gerekli karantina kurallarına uyularak ön tedbirlerin alınmasını sağlamıştır. 12 Kasım Perşembe sabahı itibariyle tüm kafilenin korona virüs testleri gerçekleştirilmiştir. Elde edilecek sonuçlara göre; Covid-19 protokolü kuralları çerçevesinde gerekli hassasiyetin gösterilmesine devam edilecektir."

YORUMLAR 3
  • Sakaryali 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynı olay bir devlet dairesinde yada fabrika da olsa fabrika kapanırdı. Adam canerle sarıldı, hakemle neredeyse oousecek kadar yakın. Maç boyunca girdiği pozisyonlarda yanindakiyle yanyana. Aynı şekilde kendi takımı da dahil. Aynı hükümler uygulansın. Hatta bu şekilde maça çıkan takımlar hükmen mağlup sayılsın . Hırvatistan bir sonraki maça aynı takımla nasıl çıkacak 3 gün sonra maçları var
    Cevapla
  • k¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    Peki şenol hocada işin içinde var görülüyor bu nasıl olaçak.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Parası olana Corona bile vurmuyor saçma değil mi klüpte Corona cikte kimse karantinaya girmedi nerdesin be Hz Ömer seni ağzında anar olduk ama söylediklerini yapmadik
    Cevapla