Tümer Metin: "Caner Erkin, A Milli Takım kadrosunda olmalı"

Spor yorumcusu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin sol beki Caner Erkin'in A Milli Takımı'nın kadrosunda yer alması gerektiğini söyledi.

Tümer Metin: "Caner Erkin, A Milli Takım kadrosunda olmalı"
Tümer Metin: "Caner Erkin, A Milli Takım kadrosunda olmalı"
GİRİŞ 14.10.2020 21:32 GÜNCELLEME 14.10.2020 22:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, sol bek olarak Umut Meraş ve Hasan Ali Kaldırım'ı kadroda düşünürken, Caner Erkin, Ay-Yıldızlı kadroda yer bulamadı.

 

 

Eski futbolculardan Tümer Metin, Caner Erkin'in A Milli Takım kadrosunda olmamasıyla ilgili olarak yorumlarda bulundu.

Tümer Metin "Caner Erkin, Milli Takım'da neden düşünülmüyor? Bunu gerçekten merak ediyorum. Şenol Güneş'in bir sebebi vardır ama bence bu kadroda olabilir." ifadelerini kullandı.

 

 


CANER ERKİN NE DEMİŞTİ?

Caner Erkin, geçtiğimiz Ocak ayında Şenol Güneş'in "Sorunlarını çözerse, çok ekstra bir futbolcu olabilir" sözlerine şu şekilde cevap vermişti:

"Şenol Hoca ile son zamanlarda görüşmüyorum. Milli Takımı bırakma isteğim hiç olmadı. Şenol Hoca'nın takdiri. Son zamanlarda çağırmadı, oynatmadı. Onun tercihi. Bir şey diyemem. Diyecek bir şey bulamıyorum. Şenol Hoca ile hiç konuşmadık. Benim hakkımda açıklama yaptı. Net hatırlamıyorum ama o zaman Fikret Başkan vardı. 'Fikret Başkan, Caner'in sorunlarını çözerse; Caner çok ekstra bir futbolcu olabilir" gibi bir şey söyledi. Ben ne demek istediğini anlayamadım. Sorunlarım derken ya da başka bir şey. Saha dışında bir sorunumuz yok. Ne anlamda söyledi bilmiyorum. Beni arayabilir, çağırıp konuşabilir. Ben de ne olduğunu çözemedim. Sonuçta Milli Takım hocası o. Çağıracak o. Bekliyorum, her zaman hazırım."

YORUMLAR 8
  • Ahmettt bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    Caner bence de olmalı ama canerin benim ne sorunum var demesi ilginç. Maç videolarını izlemiyor sanırım. Bir baksa ne yaptığına anlayacak.
    Cevapla
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Bayram, Serdar Gürler, Semih Kaya, Altay, Ramazan Civelek hazırlık maçlarında denenmeli ve milli takıma kazandirilmali
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    sen tümer efendi canerle halı sahada oyna artık o kıt aklını kendine sakla
    Cevapla
  • oflu 3 yıl önce Şikayet Et
    olur emrede orda olsun hatta tayfun korkut da olabilir şaka gibi ya bide yaber yapıyorlar bunu
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    burak 35 yaşında caner 32 yaşında
    Cevapla
  • Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk defa Tümer e katılıyorum. Caner 'in üstüne şu an sol kanat oyuncusu yok malesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle