İrfan Can'daki koronavirüs şüphesi erken fark edildi

Medipol Başakşehir, İrfan Can Kahveci'nin neden milli takım kadrosundan ayrıldığına dair bir açıklamada bulundu.

İrfan Can'daki koronavirüs şüphesi erken fark edildi
İrfan Can'daki koronavirüs şüphesi erken fark edildi
GİRİŞ 12.10.2020 00:26 GÜNCELLEME 12.10.2020 00:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, A Milli Takım'ın aday kadrosuna çağrılan ancak İstanbul'da kalan İrfan Can Kahveci'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan biriyle aynı ortamda bulunduğundan dolayı ay-yıldızlı ekibe katılmadığını açıkladı.

 

 

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, A Milli Takım kadrosuna davet edilen İrfan Can'ın 1 Ekim Perşembe günü maske ve mesafe kuralları dahilinde aynı mekanda bulunduğu bir kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine konunun A Milli Takım Sağlık Ekibi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu ile paylaşıldığı bildirildi.

Milli futbolcunun tedbir kapsamında izolasyonda tutulduğunun aktarıldığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Belirtildiği üzere şüpheli temas sırasında tüm kurallara uyulmuş olmasına rağmen, risk alınmaması adına verilen ortak karar neticesinde oyuncumuz 6 gün süre ile izolasyonda tutulmuştur. Oyuncumuzun şüpheli temas günü, 2 gün sonrası ve 6 gün sonrası yapılan PCR test sonuçları negatif çıktıktan sonra A Milli Takım sağlık ve idari ekipleri bilgilendirilmiş olup, oyuncumuzun milli takım kadrosuna tekrar çağrıldığı veya çağrılacağı yönünde tarafımıza resmi bir haber ulaşmadığı için oyuncumuz 7. günde takım antrenmanlarımıza katılmaya başlamıştır. Oyuncumuzun, izolasyon süresini doldurduktan sonra Kasımpaşa ile oynayacağımız hazırlık maçından iki gün önce yapılan testi de dahil olmak üzere 4 PCR testi negatif çıkmıştır. Tüm süreç, sonuçlar ve bilgiler A Milli Takım idari ve sağlık ekipleri ile anında paylaşılmıştır."

YORUMLAR 7
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde adam kayırmacılık var. Biz temaslıyız diye 14 günden fazla karantinada kaldık. Bu eleman neden 6 gün kalıyor? Devlet ne zaman her vatandaşa eşit davranmaya başlar işte o zaman gerçek madana devlet olmuştur.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş adam 6 günde 4 test vermiş tabiki aynı degil sin adam milli futbolcu milyonlarca insana karşı Türk bayrağı taşıyor
    Cevapla
  • avam 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozzan Kabakbu yerine Çaglar olsaydı bu maçı aleyin nesi ?nırdık..Almanya'da çok kötü performans gösteren Ozsan'ı ,İngilterenin en iyi stoperlerinden birine tercih etmek
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    aynı saatlerde başakşehirde hazırlık maçı oynadı 2 de gol attı ???
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    2 teste girdi negayif cikinca oynadi
    Cevapla
  • Rizeli// 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam kasımpaşayla oynadı iki gol attı
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Enfekte olmak ile hasta olmak aynı şeyler değil, bu hususa dikkat edilmesi lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle