Löw'ün hayran kaldığı Türk futbolcu! 'Kim bu çocuk!'

Almanya'yla deplasmanda 3-3 berabere kaldığımız maça damga vuran Efecan Karaca, Alman teknik adam Joachim Löw'ün de dikkatini çekti.

GİRİŞ 09.10.2020 10:03 GÜNCELLEME 09.10.2020 11:09
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Almanya'yla deplasmanda 3-3 berabere kaldığımız tarihi gecede gündem Efecan Karaca'ydı. Maçtan sonraki gün bile Alanyasporlu yıldızın performansı ve hikayesi çok konuşuldu. 2. Lig'den bu yana Turuncu-Yeşilli formayı giyen, Şenol Güneş döneminde A Milli Takım'a kadar yükselmeyi başaran ve Almanlar'a karşı kariyerinde ikinci kez 11'de Ay-Yıldızlı formayı sırtına geçiren 31 yaşındaki Efecan, ortaya koyduğu performansla herkesi mest etti.

 

 

"İYİ BİR YETENEK ÇIKARMIŞSIN"

Attığı gol kadar Alman savunmasına her topla buluşmasında zor anlar yaşatan oyuncuyu Joachim Löw de çok beğendi. Gol düellosuna sahne olan maçın ardından Şenol Güneş'le vedalaşırken kısa bir maç değerlendirmesi de yapan dünyaca ünlü hoca, Efecan Karaca'yı kast ederek, "Kim bu çocuk! Daha önce adını duymamıştım. Yine iyi bir yetenek çıkarmışsın" ifadeleriyle Güneş'e övgü yağdırdı.

 

 

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 15
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanki dalga geçiyor gibi, iyi bir yetenek çıkarmışsın diyerek. Adam 31 yaşına gelmiş. 21 yaşında değil.
    Cevapla
  • barış çelik 3 yıl önce Şikayet Et
    Gene yedeklerden bile forma giymemiş bir oyuncuyu 15milyon euroya satılmış gibi gösterip efecanı fenere alacaklar desenize
    Cevapla
  • vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle haberler yapmayın Allah aşkına. İnsanları fanatizmden başka bir şey katmaz. Bizim durumumuz belli. 3 büyüklerin altyapısından çıkan bir oyuncuyu bile ancak 30 yaşında keşfediyoruz. Övünülecek bir yan yok.
    Cevapla
  • vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalana bak be. 31 yaşındaki efecan'ı hayranlıkla izlemişmişde bilmem ne? o zaman kevin de brunye'den kesin haberi yoktur. ya da mbappe den falan.
    Cevapla
  • sivaslı cengo 3 yıl önce Şikayet Et
    tarama özürlü olmasaydı el üstünde tutulurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle