Şenol Güneş'ten bağış kampanyası tepkisi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı, 'Milli Dayanışma Kampanyası'na destek olan Şenol Güneş çıkan haberlere tepki gösterdi.

Şenol Güneş'ten bağış kampanyası tepkisi
Şenol Güneş'ten bağış kampanyası tepkisi
GİRİŞ 03.04.2020 15:19 GÜNCELLEME 03.04.2020 15:21
Bu Habere 202 Yorum Yapılmış

Corona virüsü salgını dünyada hızla yayılırken, ülkemizde de etkili oluyor. Salgına karşı, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası" giderek büyüyor. Kurumların yanı sıra hemen her kesimden insanlar da bağış kampanyasına yardım yapıyor.

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, corona virüsü ile mücadele kapsamında başlatılan bağış kampanyasına 1 milyon 923 bin lira bağışlamasının ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de kampanyaya 1 milyon lira katkı sağladı.

"KEŞKE DUYULMASAYDI"

 

 

Türkiye'nin en önde gelen futbol adamlarından birisi olan Şenol Güneş, yaptığı bağışla ilgili sosyal medyada konuşulanlardan rahatsız olduğunu ifade etti.

Deneyimli teknik adam Güneş, "İnsanlar can derdine düşmüşken malın mülkün hesabı mı olur? Benim nereye ne verdiğim veya vermediğim kimi ilgilendirir? Elbette herkes böyle bir günde üstüne düşeni yapacak. Bizim kültürümüzde, 'Sağ elin verdiğini sol elin bilmemesi' vardır. Açıkçası bunun ortaya çıkmasına üzüldüm" ifadelerini kullandı. (Türkiye)

YORUMLAR 202
  • Şerafeddin AKSOY 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam vesselam allah razı olsun
    Cevapla
  • Yalçın 3 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hocam Allah kabul etsin sen art niyetli kişilerin lafına bakma bu ülkede dünyanın en hayırlı işini yapsanız bile biz sizi alkışlamayız diyen bir kafa yapısı var. Bu kafa deprem olur ölü sayısı açıklanır bu sayı az daha çok olmalı der, asker şehit olur bu sayı az daha çok olmalı derler, korona virüsünden ölen vatandaşın sayısı açıklanır bu sayı az İtalya da daha çok insan hayatını kaybetmiş diyerek hayıflanırlar. Bu kafayı Allah ıslah etsin İnşallah.
    Cevapla
  • Arslan Yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    Bayan evlatları belki oluyor
    Cevapla
  • Turk 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yaptığı yardımı kabul etsin bu ülkenin evladlari belli oluyor
    Cevapla
  • mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    zorunamı gitti arkadaşım sen kaç lira bağışladın??. yeri gelirse kapıdaki arabanının birini ben veririm ya sen???.din üzerinden saldırmakta ne oluyor. yazıklar olsun hepimiz din kardeşiyiz yuh beee...
    Cevapla
  • Tandem 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyon ya adam haklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle