Şenol Güneş: Manken gibi kaleciler var ama...

Sunay Akın'la söyleşi gerçekleştiren Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, eski öğrencisi Loris Karius'a üstü kapalı mesaj gönderdi.

Şenol Güneş: Manken gibi kaleciler var ama...
Şenol Güneş: Manken gibi kaleciler var ama...
GİRİŞ 18.01.2020 14:29 GÜNCELLEME 18.01.2020 14:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

23 Nisan 2005'te İstanbul Oyuncak Müzesi'ni kuran şair-yazar Sunay Akın, deneyimli teknik adamla gerçekleştirdiği söyleyişide bir gün kaleci müzesi kurmak istediğini söyledi.

Akın'ın bu fikrini değerlendiren Güneş, "Kaleci müzesi kur ama kötü kalecileri de koy mutlaka. Hep iyileri koyma. Artısı, eksisi var bu işin. Hep iyileri koyarsan iyinin kıymeti kalmaz. Eksik olanları koy. Mesela kötü gol yiyenler var. Manken gibi arkadaşlarımız var ama kötü gol yiyorlardı. Onları da koy." şeklinde konuştu.



Şenol Güneş, Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde de Karius'un performansını "Yetenekli ama olmadı, tutmuyor şu ana kadar. Elektriği yok, heyecanı donuk. Takıma ait olma konusunda eksikleri var" sözleriyle eleştirmiş, Alman kaleci de bu sözlere "Medya önünde demeç vermeden önce benimle konuşsa daha iyi olurdu, bunu ona da söyledim. Bu durum beni biraz rahatsız etti'' sözleriyle yanıt vermişti.

 

 

YORUMLAR 5
  • 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Ilk 2 yil sampiyon olduk. ilki hazir devraldigin kadroydu. 2. sampiyonluk rakiplerin sacma sapan puan kayiplari. Son 3 sezonda oyle inatlarin olduki futbolcularin kendilerine olan guvenlerini kaybettirdin. Necip oldu ronaldinho heryerde oynattin, halbuki as defanslarimiz vardir transfer ettirdigin. Oguzhan ve guvenc ile devam ettin bizi mahfettin. Oyun okuman yok, hamleler gec ve yalnis. Sen ve Turkiye liginin butun teknik direktorleri haftada 2, 3 saat guncellenmis ingilitere futbolu egitimi almali.
    Cevapla
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    hazır devraldığın kadroyu oynatmak basit mi abi ? başarılı bir td ama hepsi gibi yavaş yavaş bunadı buda.
    Cevapla
  • faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen çirkinsen karius ne yapsın
    Cevapla
  • Pancu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne sayıklıyorsun sen arkadaş....
    Cevapla
  • s.e. 4 yıl önce Şikayet Et
    hocam beşiktaş a güzel futbol oynattın. hücum futbolunu gittiğin her takıma benimsettin. fakat beşiktaş ta geçirdiğin 3 sene neticesinde geleceğe dönek bir iki tane kaleci bulup takıma monte etmen gerekirdi. yedekte utku var. eğer olmayacak ise bir başkasını bulacaktın. sen ki milli takım ve trabzonsporda yıllarca kalecilik ve kaptanlık yaptın. kendi mevkiin için beşiktaşa bir kaleci bulamamışsan bu biraz da senin ayıbın.
    Cevapla