Emre Belözoğlu: Bu takımın parçası olmak büyük şeref

A Milli Takım'ın kaptanı Emre Belözoğlu, EURO 2020 bileti almamızın ardından konuştu.

Emre Belözoğlu: Bu takımın parçası olmak büyük şeref
Emre Belözoğlu: Bu takımın parçası olmak büyük şeref
GİRİŞ 14.11.2019 23:34 GÜNCELLEME 14.11.2019 23:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 A Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu, İzlanda ile golsüz berabere kaldıkları müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hep beraber mücadele ettiklerini söyleyen Emre Belözoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Üzerimizde milli takım forması varken, o duygularla buraya geliyorsunuz. İnşallah Avrupa’ya gitmek bana da nasip olur. Bu takımın içerisinde olmak, bu takımın parçası olmak benim için büyük bir şeref. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İzlanda’dan çok daha iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Oynamadan çok fazla konuşmayayım.  Bu takımın en büyük gücü halkımızın duası, oyuncularımız da emek gösterdi. Ülkemiz, takımımızın etrafında güzel bir sinerji oluşturdu. Takım içerisinde iyi oyuncuların olması bize bunu getirdi. Biraz ağrım var, hoca ile konuşacağız. Buradan ayrılacak mıyız, yoksa devam mı edeceğiz diye."

YORUMLAR 2
  • Yorgun Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    elli yaşına gelmiş hala kadroda olmak isterim diyor, bunun gibiler yüzünden gençler fırsat bulup kendilerini gösteremiyorlarki bu memlekette, gençlere yol verelim diyen yok, ellerinden gelse 50 yaşındada oynamaya devam eder bunlar.
    Cevapla
  • yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    Emre senin için fener daha önemli. En iyisi milli takımı bırak böyle yapacağına. Hafta sonu fener maçında oynarsın ama.
    Cevapla