Erik Hamren: 'Partiye izin vermeyeceğiz'

İzlanda Teknik Direktörü Erik Hamren, Türkiye ile oynanacak maçtan önce düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erik Hamren: 'Partiye izin vermeyeceğiz'
Erik Hamren: 'Partiye izin vermeyeceğiz'
GİRİŞ 13.11.2019 18:00 GÜNCELLEME 13.11.2019 20:07
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İzlanda Teknik Direktörü Erik Hamren, A Milli Takımımız ile oynanacak maçtan önce açıklamalarda bulundu.

Hamren, "İlk maç öncesi yaşanan sıkıntı(havalimanındaki olaylar) beni ilgilendiren bir durum değil, onunla ilgili konuşmam da doğru olmaz. Uzun zaman geçti, bize bağlı olan ve bizi ilgilendiren bir durum değil. Bizi bugün burada ilgilendiren tek şey yarın oynanacak maç. Türk Milli Takımı'nın İzlanda'da yaşadıklarıyla ilgili konuşmak istemiyorum. Yarına odaklanmış durumdayız. Türkiye'nin parti yapmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Türkiye'nin takım olarak çok iyi durumda olduğunu ifade eden Hamren, "Türkiye her zaman bireysel anlamda güçlü oyunculara sahip bir ülke ama bugünkü kadronun farkı, bugün daha fazla takım olarak mücadele eden bir takım var. Açıkça konuşmak gerekirse bu durum beni de etkiledi" dedi.

Türkiye karşısında kaybedecek bir şeylerinin olmadığının altını çizen Hamren, "Kazanmak istiyoruz, ilginç bir maç olacak. Çok zor bir maç olacak. Türkiye etkileyici bir performans gösterip grupta harika sonuçlar aldı. Zor mücadele olacak ama deneyeceğiz, kazanmak zorundayız. Bizim kaybedeceğimiz bir şey yok. Aksine Türkiye'nin kaybedecek daha fazla şeyi var Tek oyuncumuz hariç herkes yarınki Türkiye maçı ve hafta sonundaki Moldova maçı için hazır durumda. Kadrodaki her oyuncumuzun sahaya çıkma şansı var" şeklinde konuştu.

 

 

"KUTLAMA YAPMALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

İzlandalı futbolcu Kari Arnason ise Türkiye ile oynanacak maçın kendileri açısından tek ihtimalli bir maç olduğunu ifade ederek; "Maç sonunda kutlama yapmalarına izin vermeyeceğiz, bunun için mücadele edeceğiz. Türkiye'nin önünde iki şans var, İzlanda maçı ve Andorra maçı. Biz, Türkiye'yi yenmek için son ana kadar mücadele edeceğiz, çok zor olacak ancak bizim için başka bir ihtimal yok, kazanmak zorundayız. Türkiye maçı bizim için herhangi bir maçtan farklı değil, bunu atmosfer olarak söylüyorum. Bizim için zaten çok zor maç, bir de taraftar baskısı olacak ama biz kazanmak için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 23
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    İzlanda her zaman bize ters gelen bir takım.İnşaallah bugün şeytanın bacağını kırarızda kırık bacakla maçı alamazlar...
    Cevapla
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim futbolcuların gözünün önüne her dakika Emre Belezoğluna tutulan tuvalet fırçası gelmeli onları daha da hırslandırmalı.İzlanda da bekledikleri süre gelmeli...Bu 2 durum motive etmek için bence yeterli.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    BAK SIRF SEN HATIRLATTIN DİYE EĞER YENERSEK KISMETSE İNŞALLAH PARTİ VERİCEM . İNŞŞALAh
    Cevapla
  • TÜRKİYEM 4 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE 0-0 BERABERE KALSA VE ANDRRA YA YENİLSE İZLANDA YENSE 2 PUAN FARKLA YİNE İKİNCİ OLUYORUZ.asın sizin kazanmayave gol atmaya ihtiyacınız var. bizim ise grup liderliğine. hiç bir bahanennin yada karşı tarafın sakatlığına güvenilmeyecek bir maç.ne engel çıkarsa hepsi aşmak gereken dişe diş kana kan bir maç olacak. nakavt etmeliyiz.çok zor olacak çok dikkatli olmak lazım ama allahın izniyle kazanacağız.CENK BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR EKSİKLİK OLACAK
    Cevapla
  • HaydiTürkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    İzlanda odun gibi oyunculardan kurulu sadece eşşek gibi koşan bir takım. Fırsat bulduklarında içlerindeki kini kusan her türlü pisliği yapan klasik bir gavur takımı. Bu gün bizim takım bunlara haddini bildirmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle