İtalya'da Merih Demiral kampanyası!

Juventus taraftarları, Türkiye'nin Fransa ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede Asker Selamı veren Merih Demiral'ın gönderilmesi için kampanya başlattı.

İtalya'da Merih Demiral kampanyası!
İtalya'da Merih Demiral kampanyası!
GİRİŞ 15.10.2019 17:38 GÜNCELLEME 15.10.2019 17:46
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımızın Fransa ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede oyunuyla kendine hayran bırakan ve sonrasında Asker Selamı'nda hırslı görüntüsüyle öne çıkan Merih Demiral'ın hareketleri İtalya'da "öfkeyle" karşılandı.

Sosyal medya üzerinden birçok Juventus taraftarı, Merih Demiral'ın takımdan gönderilmesi yönünde paylaşımlar yaparken, "DemiralOut" etiketi İtalya'da gündeme oturdu.

"ETİK DEĞERLERE KARŞI"

Sporx'te yer alan habere göre; Juventuslu bazı taraftarlar, yetenekli oyuncunun İtalyan kulübünün 2018'de yayınladığı "etik değerlerine" karşı hareket ettiğini iddia ederken, Juve'nin "genel prensipleri" arasında yer alan "Juventus cinsiyet, etnik köken, ırk, sağlık durumu, politika, dil gibi farklılıklara saygılıdır ve ayrım yapmaz" maddesinin de sözleşme feshine neden olarak gösterilmesi gerektiği gibi absürd bir yaklaşımda bulundular.

Öte yandan Türk sosyal medya kullanıcılarımız da aynı etiketle yaptıkları paylaşımlarla milli oyuncumuza destek çıktılar ve İtalyanlara tepki gösterdiler.

ROMA'NIN CENGİZ KARARI

Barış Pınarı Harekatına destek veren ve asker selamı yaptığı fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Cengiz Ünder için kulübü İtalyan Kulübü Roma'nın kararı belli oldu.

Çizme basınında yer alan habere göre, Roma'nın Cengiz Ünder'in bu paylaşımı sonrasında bir yaptırımının ve ikazının olmayacağı kaydedildi. Bunun kesin karar olduğu yazılırken, asker selamının Arnavutluk maçında coşkulu bir jest olarak başladığı ve bunun Suriye'de savaşta olan askerler için bir mesaj olduğuna vurgu yapıldı.







 

 

YORUMLAR 121
  • Ccc 4 yıl önce Şikayet Et
    Italyanin malları öyle der kaale alincak haber deil birşey olmaz
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    fb merih demiralı göndermemeliydi. şimdi taş gibi sağlam defansı olurdu. okan tupr da aynısı ama takım kurmayı bilmeyen ersun hoca oynatmayor. rami fos ve bitik boşuna aldılar.sadık,serdar,okan ramiden 40 kat daha iyiler.ama onu görecek göz yok ersun hıcada.gözlerinde umut ışığı bile yok fb yine 5. bitirebilir ligi.sezonu yine kupasız tamamlar.
    Cevapla
  • Yok öyle değil o 4 yıl önce Şikayet Et
    Fb de kalsaydı şimdi bu kadar ilerleyemezdi
    Cevapla
  • selim 4 yıl önce Şikayet Et
    güldüm gülüyorum güleceğim gülerim. Merih'in size ihtiyacı yok sizin ona var.İki tane dede var defansta.bonucci 32 chiellini 35 yaşında.lütfen bırakın da Merih yol alsın.
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Etik değerlerinizi sevsinler.
    Cevapla
  • ırkçılar 4 yıl önce Şikayet Et
    asıl demiral bırakıp gelsin bu ırkçıları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle