Kadıköy'de zafer gecesi!

2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu’nda Milli Takım Kadıköy'de Arnavutluk'u Cenk Tosun'un 90. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

GİRİŞ 11.10.2019 23:44 GÜNCELLEME 13.10.2019 09:32
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımız, EURO2020 Elemeleri 7. hafta mücadelesinde Arnavutluk'u ağırladı. Ülker Stadı'nda oynanan mücadele 1-0 kazandık ve EURO2020 yolunda kritik bir galibiyet daha aldık.

 

 

Millilerimiz, son paslarda başarılı olamadığı ve pozisyon bulmakta zorlandığı karşılaşmada son dakikaya kadar çok zorlandı. Galibiyeti getiren gol, 90+1. dakikada Cenk Tosun'dan geldi.

Bu sonucun ardından A Milli Takımımız puanını 18 yaptı ve liderliğini korudu. Arnavutluk ise 9 puanla 4. basamakta yer aldı.

 

 

Grubun 8. hafta maçında A Milli Takımımız deplasmanda Fransa ile karşılaşacakken, Arnavutluk da deplasmanda Moldova'ya konuk olacak.

Türkiye: 1 - Arnavutluk: 0

Stat: Ülker

Hakemler: Ovidiu Hategan, Octavian Sovre, Sebastian Gheorghe (Romanya)

Türkiye: Mert Günok, Mehmet Zeki Çelik, Kaan Ayhan (Dk. 46 Çağlar Söyüncü), Merih Demiral, Umut Meraş, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu (Dk. 66 İrfan Can Kahveci), Ozan Tufan (Dk. 80 Yusuf Yazıcı), Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz, Cenk Tosun

Arnavutluk: Strakosha, Djimsiti, Dermaku, Ismajli, Veseli, Bare, Gjasula, Lenjani (Dk. 57 Roshi), Cikalleshi (Dk. 83 Balaj), Manaj, Memushaj (Dk. 72 Abrashi)

Gol: Dk. 90 Cenk Tosun (Türkiye)

Sarı kartlar: Dk. 4 Dermaku, Dk. 7 Bare, Dk. 12 Memushaj, Dk. 83 Abrashi, Dk. 86 Djimsiti (Arnavutluk), Dk. 7 Merih Demiral, Dk. 26 Kaan Ayhan, Dk. 69 Ozan Tufan (Türkiye)

YORUMLAR 55
  • İrfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani Gol Kardeşim
    Cevapla
  • Bayragimiz da 4 yıl önce Şikayet Et
    ulkemizdaima mili
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Hakana yüklenmiş tamamda ona gelinceye kadar ben sahada Burağın Ozanın ve Emrenin esamesini görmedim biraz insaflı olmak lzm eleştirirken sonuçta rakip gol atmaktan ziyade yememek için oynadı
    Cevapla
  • Burdayız 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaştan sonra sergenlere, hamilere, rıdvanlara futbolu başlatacak olan milli takıma teşekkürler,gole kadar milli ruhunuz nerede burak efendi..............
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Dün akşamki maçta Arnavutluk milli takımı maçın son bölümlerine kadar milli takımımızdan daha iyi oynadı diyebiliriz. Kaleci Mertin kritik kurtarışları olmasaydı kendi sahamızda yenilgi ile ayrılmamız içten bile değildi. Attığımız gol ise tamamen şansın yardımı ileydi. Şimdi herkes sen milli takımın düşmanı mısın ki? böyle yazıyorsun diyordur. Hayır aksine bir sonraki maçta deplasmanda Fransa ile oynayacağız. Eğer Fransa'da da milli takım dün akşamki gibi sahaya çıkarsa Fransa bizi pas pas eder o bakımdan. Zaten ilk maçtaki 2-0 acısı halen onlardan taze duruyor, birde üstüne üslük kankileri olan PKK/PYD'leleri öldürüyoruz. Herifler bize daha çok gıcık olmuşlardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle