Vedat Muriqi: Sahada ölmeye hazırız!

İngiltere maçı öncesi konuşan Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi, ''Ben, takım arkadaşlarım ve tüm teknik ekibimiz Kosova için sahada ölmeye hazırız." dedi.

Vedat Muriqi: Sahada ölmeye hazırız!
Vedat Muriqi: Sahada ölmeye hazırız!
GİRİŞ 10.09.2019 13:35 GÜNCELLEME 10.09.2019 13:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile sezona hızlı başlayan ve performansını Kosova Milli Takımı'nda da sürdüren Vedat Muriqi, İngiltere maçı için de iddialı sözler kullandı.

15 maçtır yenilmeyen Kosova'nın son olarak Çekya'yı 2-1 yendiği maçta eşitlik golünü kaydeden Muriqi, ''Ben, takım arkadaşlarım ve tüm teknik ekibimiz Kosova için sahada ölmeye hazırız. Bu ülke ve bu forma için hepimiz elimizden gelenin %1000'i yapacağız.'' sözlerini kullandı.

Öte yandan İngiliz basını, Kosova'nın yükselen performansına geniş yer ayırırken ülkenin önde gelen gazetelerinden The Guardian, Muriqi hakkında övgü dolu sözler kaleme aldı.

THE GUARDIAN: ''GLADYATÖR FORVET!''

Guardian, 25 yaşındaki forvet için ''İngiltere, gladyatör gibi bir forvet olan ve şu an Fenerbahçe'de formda bir dönem geçiren Muriqi'ye mutlaka önlem almalı.'' yorumunda bulundu.

YORUMLAR 2
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Vedat muruci yüreğini ortaya koyan eşi benzeri olmayan bir oyuncu iki yıl içinde tüm dünyaya damga vuracak ender bir futbolcu eğer 50 milyon Euro'dan aşağı satılirsa yazık lar olsun derim
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir forvet, mücadeleci, hırslı ama sen de fazla uçmuşsun. 15'e fenerden alırlar, performansını yükseltirse, alan takım da 25e satar.
    Cevapla