Mert Günok: Maça iyi başlayamadık

A Milli Takım'ın kalecisi Mert Günok, İzlanda'ya 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından maça iyi başlayamadıklarını vurguladı.

Mert Günok: Maça iyi başlayamadık
Mert Günok: Maça iyi başlayamadık
GİRİŞ 12.06.2019 00:19 GÜNCELLEME 12.06.2019 00:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

EURO 2020 Elemeleri'nde İzlanda'ya deplasmanda 2-1 mağlup olan A Milli Takım'da Mert Günok, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"BU DAHA ÜZÜCÜ OLUYOR"

Maça kötü başladıklarını dile getiren Mert Günok, "Maçın başında onların bize yaptırmak istediklerine ayak uydurduk ve iyi başlayamadık. Duran toplardan yedik golleri, bu daha da üzücü oluyor. İlk yarıda kendi hatalarımızdan pozisyonlar verdik." dedi.

"KAYBETTİĞİMİZ BİR ŞEY YOK"

Mert Günok sözlerini "2. yarıda daha güvenli, cesaretli oynadık. 2-2'yi de yakalayabilirdik, 3-2'yi de yakalayabilirdik. Fransa'dan sonra burada da kazanmak isterdik, olmadı. Kaybettiğimiz bir şey yok. İzlanda ile içeride de maçımız var, bunun sonu şampiyona olacak, buna inanıyorum." ifadeleriyle tamamladı.

YORUMLAR 5
  • hanzala 4 yıl önce Şikayet Et
    nasıl iyi başlamadın ne güzel işte yarıda iki gol yedin daha ne olsun
    Cevapla
  • Adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere daha gördük ki almanya da yetişen Türk futbolcuları milli takıma ekseriyetle yarar değil zarar veriyor..o hakan calhanoglu nun milli takımda 1 tane iyi oyununu gösterin bana..nedir bu ısrar abdülkadir yusuf hatta deniz turuc otururken hicbir şey vermeyen hakan 90 dakika sahada kaldı inanılır gibi değil.. 10 pas yaptıysa 9 u rakibe top çalma yok etkili alanda top almadığı gibi geriye de yardımı yok..
    Cevapla
  • Tutuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden yanlış oyuncularla tutuk başladınız.içeriye dalacak hızlı adamlar vardı.
    Cevapla
  • HAKKI 4 yıl önce Şikayet Et
    ozan tam fiyasko top kayıplarının çoğu ozan ve burak'a ait
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Mert günün adamıydı.Ancak ben onun kadar iyimser değilim zira oynanan oyun ortada.Tamamen amatörce.hakemle uğraşıp,kişisel hareketlerle türübüne oynayan kişilerden nefret ettim.Adamlığı biz göstermeliyiz dünyaya.Buda dürüst,centilmen,sabırlı ve gayretli futbolla olur.
    Cevapla