Çalhanoğlu: 'Fransa'yı üzmek istiyoruz...'

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, EURO 2020 Elemeleri kapsamında oynanacak Fransa maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Çalhanoğlu: 'Fransa'yı üzmek istiyoruz...'
Çalhanoğlu: 'Fransa'yı üzmek istiyoruz...'
GİRİŞ 07.06.2019 20:11 GÜNCELLEME 07.06.2019 20:29

Hakan Çalhanoğlu şunları söyledi:

 

 

"Fransa maçı kolay olmayacak ama inşallah kazanacağız. Daha doğrusu, biz maça puan için çıkıyoruz. Fransa'nın iyi bir ekip olduğunu, iyi bir takım olduğunu biliyoruz, kaliteli oyuncuları var. Bu maçı çok bekledik biz. Arnavutluk ve Moldova maçlarıyla iyi başladık. Bir alışkanlık olmalı, kaybetmekten nefret ediyor olmamız gerek artık."

"BİZİM RAKİBİMİZ BÜYÜK TAKIMLAR OLMALI"

 

 

"Hırvatistan, Fransa, Brezilya gibi takımlara karşı kafa kafaya olmamız gerekiyor. Her ülkeye saygımız sonsuz ama bizim takımımıza baktığımızda da hepsi kaliteli oyuncular. Bizim seviyemiz bu takımların yakınında olmalı."

"FRANSA'YI ÜZMEK İSTİYORUZ"

"Yarınki maç bize bir ders olabilir. Fransa güçlü bir takım, Dünya Şampiyonu oldu, her oyuncu kaliteli ama bizim takımda da kaliteli oyuncular var. Biz çok motiveyiz ve Fransa'yı üzmek istiyoruz. Onlar da bizim güçlü olduğumuzu biliyor. Bu sözlerim saygısızlık olarak görülmesin. Ne kadar iyi takım olduklarının farkındayız. Biz de o seviyede olduğumuzu göstermek istiyoruz"

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL