TFF'den açıklama! "Şenol Güneş Mart ayında..."

TFF Başkanvekili Nihat Özdemir, "Şenol Güneş'in Mart ayındaki iki maça çıkması için de gerekeni yapacağız." dedi.

TFF'den açıklama! "Şenol Güneş Mart ayında..."
TFF'den açıklama! "Şenol Güneş Mart ayında..."
GİRİŞ 28.02.2019 14:41 GÜNCELLEME 28.02.2019 15:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş'in Milli Takım'ın yeni teknik direktörü olmasının ardından en büyük soru işareti olan Mart ayındaki maçlarda takımın başında kim olacak sorusuna TFF'den cevap geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Nihat Özdemir, olağanüstü toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Nihat Özdemir, Milli Takım ile 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık anlaşmaya varan teknik direktör Şenol Güneş'in mart ayındaki Arnavutluk ve Moldova maçlarında takımın başında çıkmasını istediklerini söyledi.

Özdemir "Ben ve Hüsnü Bey (Güreli) ile beraber göreve devam ediyoruz. Önümüzde bir seçim süreci var, bunun için de konuşacağız ama çok erken. Hocamızın da kararını aldık. O da hayırlı olsun. Şenol Güneş ile eski başarıları yeniden yakalamak istiyoruz. İhtiyacımız var var. Şenol Güneş'in mart ayındaki 2 maça çıkması için de gerekeni yapacağız. Onunla ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı: “TFF, Mart ayındaki maçlarda Şenol Güneş’in Milli takımın başında olmasını isterse, kurallara göre biz zaten buna izin vermeye mecburuz.” dedi.

 

 

YORUMLAR 6
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeni gelen başkan güneşle çalışmak istemezse ne olacak. Yangından mal mı kaçırıyorsunuz. Ha belki başkanda bellidir onu bilemem.
    Cevapla
  • Cenk 5 yıl önce Şikayet Et
    Dönüp dolaşıp aynı adamlara takılıyoruz
    Cevapla
  • Gavlak 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakışmış vatana hayırlı uğurlu olsun
    Cevapla
  • aliosman1903 5 yıl önce Şikayet Et
    bence anlaşma yapıldığı andan itibaren yollar ayrılmalıydı aklı milli takımda olan bi hocanın verimi ne kadar olur ki ben hep en başından beri gecen sene olaylı fener derbisinden sonra gönderilmeliydi şenol güneş guti ile yola devam edilmeli şampıyonluk zor olsa da 2. olup seneye şampıyonlar ligine gidebilmek var bu gelire ihtiyacı var beşiktaşın bekleyip göreceğiz neler olacakk
    Cevapla
  • Camlica 5 yıl önce Şikayet Et
    Bos konusuyorsun. Verılen özel kararlar kişiye özel çezalar. Şenol hoca ne yapsın en önemli oyuncular gitti
    Cevapla
  • F4T1H 5 yıl önce Şikayet Et
    Ve 1 saat sonra da istifa etti Başkan di mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle