Mircea Lucescu: 'Yaşım hala genç...'

A Milli Futbol Takımı'nda sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedilen Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, kariyerini sürdürmek istediğini ve tekliflere açık olduğunu söyledi.

Mircea Lucescu: 'Yaşım hala genç...'
Mircea Lucescu: 'Yaşım hala genç...'
GİRİŞ 13.02.2019 17:13 GÜNCELLEME 13.02.2019 17:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye'de daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ı da çalıştıran 73 yaşındaki teknik adam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Milli Takımı'nda elinden geleni yaptığını ifade etti.

A Milli Futbol Takımı'nda misyonunu tamamladığını kaydeden Lucescu, "Milli takımdaki hedefimi gerçekleştirdim. Genç bir takım inşa ettim. Artık Türkiye, genç bir bantta yer alıyor. Yaş ortalamasını 29'dan 23,5'a düşürdük. Bu önemli bir adımdı. Daha sonrasında ise karşılıklı anlaşarak milli takım görevimden ayrıldım." değerlendirmesinde bulundu.

Rumen teknik adam, Türk Milli Takımı'yla sözleşmesinin normalde bu yaz sona ereceğini hatırlatarak, "Benim yerime gelecek yeni teknik adama bir jest yapmış gibi oldum. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri öncesinde görevi alacak teknik adam için bu zaman dilimi bir fırsat olacak." ifadelerini kullandı.

"Türkiye'nin kalbimde özel yeri var"

 

 

Türkiye'de iki takımda şampiyonluk sevinci yaşadığını ve Türk insanını çok sevdiğini ifade eden Lucescu, "Burada çok iyi dostlarım oldu. Türkiye'nin kalbimde özel bir yeri var. Teknik direktörlük kariyerimde güzel anılarım oldu. Bu gönül bağım hiç kopmayacak." şeklinde görüş belirtti.

Teknik direktörlük kariyerine devam etmek istediğini ve bundan sonra kulüp takımı çalıştırmayı düşündüğünü kaydeden 73 yaşındaki Mircea Lucescu, "Hala çok gencim. Enerjim bu işe fazlasıyla yeter. Avrupa'dan bir takımı çalıştırabilirim ya da farklı bir kıtadan da olabilir. Bunu ilerleyen zamanda hepimiz göreceğiz." diye konuştu.

YORUMLAR 8
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas Gunes in yerine almali. Sezon sonunda Besiktas a baslamali.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence Lucescu icin EN ama EN uygun takim, BURSASPOR ! Ligin en genc kadrosu, ve ligin en potansiyelli sehirlerinden biri.
    Cevapla
  • Türkiye 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkilerde ayıp ettiler. Daha adam ömrünün baharında. Türkiye Cennet misali ne güzel böyle gençler için. Sporda hedefi olmayan bizim gibi ülkelere bu gençler fazla bile.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Deplasmanda oynanan İsveç maçındaki oyun o kadar umut vericiydiki, Fatih terimin öyle bir oyun oynattığı son zamanlarda hiç görülmemişti
    Cevapla
  • ademoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Fener’in kapısını iyi gözle sen yinede ben söylemiş olmayayım. En yakın ihtimal orası gibi duruyor şimdilik. Hele bide bu hafta Aykut Kocaman sürpriz yaparsa o ihtimal % 1500 artar luce.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle